- 28 Mart 2020
- 21.298
- 64.559
Doğru olduğu için çekilmedi. Akpnin adamı olmadığını göstermek için çekildi. Ifşa eden kişi akpnin ona para verdigini, milletin oylarini bolmesi icin parti kurdugunu vs söyledi. O da bu boyle degil dedi ve çekildi.Eee simdi muharrem incenin hakkinda cikan sex kaseti dogru muymus
ya benim şahsi fikrim zaten bu secimde aday olması gereksizdi olmayacağı belli.Evet onu konuşuyoruz. Hırsına yenilmedi. Farklı bir hırsı var.
Yurtdışı oylarında bir potansiyeli olduğunu sanmıyorum, seçmen belli ve sayı olarak azlar.Yurtdışı İnce ye verilen belki de Chp seçmeninden giden oyları geçersiz saydı bu açıklaması büyük ihtimalle. Ysk ne diyecek bakalım
Aday olduğundan beri var bu durum yeni değil ki. Daha önce yaptığı bir açıklama var. Diyor ki anketlere bakarız, eğer istediğimiz gibi olmazsa gereğini yapar çekiliriz. Anketlerde hiç bir zaman %30 u görmedi ama inatla %30 larda oyum var dedi. Şimdi yurtdışında oylar kullanılmadan çekilseydi helal olsun diyecektim ama şuan diyemiyorum kimse kusura bakmasın.Dediler ki İnce Akpnin adamı. Akp için çalışıyor. Bu sebeple parti kurdu. Akp inceye milyon dolarlar verdi. Faturalar evraklar falan da varmis herhalde, ben görmedim. Bu durumda aday olarak kalsaydı soylenenleri kabul etmis olacakti. Istifa etti ve ben kimsenin maşası değilim dedi.
İnce bu kadar tepki toplamışken çekilmezler.ya benim şahsi fikrim zaten bu secimde aday olması gereksizdi olmayacağı belli bu seçim farklı bir şecim boyutunda şuan tahminim zaferde cekilir gibi geliyor bana anketler vs barım barım bağiriyo yani.
4 gün kala? Yani diyor ki beni seçerseniz.Şimdi ...
sosyal medya ya henuz bakmadim ne konuda tepki toplamış?İnce bu kadar tepki toplamışken çekilmezler.
Çok sinirli. Belli bir yerden sonra kaldıramıyor. Kendisinin de elinde değil. Yaştan da değil, kişilik özelliği bu.Ben öyle görmüyorum ve İnce’nin çok fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum.
Sadece tek bir cephede savaşmadı, iktidara, muhalefete, kendi müttefikine derken delik deşik oldu.
Bugüne kadar olan siyaset hayatındaki yeriyle bir başkaldırı sergilemeye çalıştı aslında.
Ego da kibir de diyebiliriz lakin yaşlılık emareleri işte, 10 sene önceki İnce değil kendisi.
Ve en çok yıpranan aday olduğu, çekilmesinin ilk olarak kendi için hayırlı olduğunu düşünüyorum, doğrusu buydu.
Şuan ne millet ne cumhur ittifakından yara alamayacak, hodri meydan dedi gitti
Saygıyı hakediyor.
O gençler twitterda ince linçlenirken, oy bölüyor derlerken, seçim standlarina saldırılar olurken chpye çok kinlendiler maalesef. Umarim mantikli düşünür ve millete oy verirler. Çok gördüm siz boyle yapiyorsunuz ama 2. Tura kalırsanız oy yok diyenleri.Yurtdışı oylarında bir potansiyeli olduğunu sanmıyorum, seçmen belli ve sayı olarak azlar.
İnce’yi takip eden z kuşağı salındı ya şuan, en önemli kısım bu.
İnanılmaz heyecanlıyım 6 milyon gencin en azından 1 milyon oyu kendisineydi, artık değil
Halk tvde toplamış. Bir cezasi olmali vs diyorlarmış.sosyal medya ya henuz bakmadim ne konuda tepki toplamış?
zaten gunlerdir kendi uni. hocaları bile cekil evladım diye söylüyorlardı kimsenin inceye kızacagini sanmiyorum.
Habertürk de bir baglanan böyle yapıldığında bir yaptirim olması gerekir diyordu.Halk tvde toplamış. Bir cezasi olmali vs diyorlarmış.
allah allah neden cezası olmalıymış secime girmek gibi secimden cekilmekte en doğal hakki bence bir insanın.Halk tvde toplamış. Bir cezasi olmali vs diyorlarmış.
çekilirErkan Baş, Muharrem İnce çekilirse, ben de çekilirim diyordu. Sizce çekilir mi?
Yok ya kulak yapıları farklıEee simdi muharrem incenin hakkinda cikan sex kaseti dogru muymus
Sosyal medyada ikinci turda akp ye oy veririz diyenleri ben de çok gördümO gençler twitterda ince linçlenirken, oy bölüyor derlerken, seçim standlarina saldırılar olurken chpye çok kinlendiler maalesef. Umarim mantikli düşünür ve millete oy verirler. Çok gördüm siz boyle yapiyorsunuz ama 2. Tura kalırsanız oy yok diyenleri.
Adamla aynı memleketliyim ve bende altıni sadece yatırım olarak kullanırım severim böyle tercih ederim. Hatta takı olarak bile altin kullanmayı sevmem, zengin olsam dahi takı olarak tercihim gümüş yada pırlanta olurdu.çünkü rengini sevmiyorum ve abartıli geliyor. Keza evimde de herhangi bir eşya da birak altını altin rengi dahi kullanmam. bunun da basit bi acıklaması var zevkime uymuyor.. belki adamın da zevkine uymuyordur.. şu yaşıma geldim sadece yatırim olarak altına para verdim bunlar da ceyrektir gram dir. Bilezikmiş kolye küpe param olsa da vermem almam çünkü zevkime uygun degil.. ha takı olarak da sadece gümüş aldim kullandım bu güne kadar..Bir gün çok zengin olsam bile sade ev ve mobilya tercih edeceğim, herkes şatafat sevmiyor ki. Bunu değer olarak görmesi de ironik .
Bu durumda incenin çekilmesiyle oylar yine bölündü çoğu iktidara gidecek diyebilir miyiz ?O gençler twitterda ince linçlenirken, oy bölüyor derlerken, seçim standlarina saldırılar olurken chpye çok kinlendiler maalesef. Umarim mantikli düşünür ve millete oy verirler. Çok gördüm siz boyle yapiyorsunuz ama 2. Tura kalırsanız oy yok diyenleri.