- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.414
- 60
Okurken yoruluyorsun zaten,ne yazmış acaba nerede ne demiş misali:))Önce hesapları birleştirilmiş sonra da kaçmış gitmiş. Tabii yepyeni bir yüzle dönmeyeceğini bilemeyiz. Ezel Bayraktargibi. Her yazanın geçmişine kadar gidip peşine de düşemeyiz ki. Çok yorucu
Burada kavga etmeden hakaret etmeden sakin kalmaya özen göstererek yorum yapmaya, tartışmaya çalışıyorum ama farklı hesaplar açıp o hesaplarla bir de kendi kendini desteklemek nasıl bir çaresizliktir mi diyeyim artık ne diyeyimBen bikaç sayfa önce çok tehlikeliler yazmıştım hic yanılmam
Dün birine takıldım, çocuğa şiddetle ilgili bir konuydu. Kazı yaptım geçmişe doğru olayı anlamak için. Ama her yazanla uğraşamam öyle.Okurken yoruluyorsun zaten,ne yazmış acaba nerede ne demiş misali:))
Destek görmeyeceğini bildiği için farklı hesaplar açıyorlar zaten,orada başka kişi olarak kendine destek veriyor kardeş sen haklsın bakma bu kk kadınlarına bunlar yuva yıkan tipler diyordur konunun özeti bu işte.Burada kavga etmeden hakaret etmeden sakin kalmaya özen göstererek yorum yapmaya, tartışmaya çalışıyorum ama farklı hesaplar açıp o hesaplarla bir de kendi kendini desteklemek nasıl bir çaresizliktir mi diyeyim artık ne diyeyim
Kafa patlatıyoruz sonra bulup okumak anlamak için.Dün birine takıldım, çocuğa şiddetle ilgili bir konuydu. Kazı yaptım geçmişe doğru olayı anlamak için. Ama her yazanla uğraşamam öyle.
Güya kendiside alttan alttan laf sokup ama nezaketini bozmayan biri gibi gorunmeye calisiyordu ama ben bu tarz insanları daha da tehlikeli bulurum su videoyu koymazsam catlarimBurada kavga etmeden hakaret etmeden sakin kalmaya özen göstererek yorum yapmaya, tartışmaya çalışıyorum ama farklı hesaplar açıp o hesaplarla bir de kendi kendini desteklemek nasıl bir çaresizliktir mi diyeyim artık ne diyeyim
Tabii orası öyle de işte uymamak gerek diye düşünürüm ben genellikle. Öğrencilerin kavgalarının ortasında da çok kalınca hep kavga bitirici olmaya alışmışım işte. Gençtir, öyle düşünüyordur, böyle öğretmişlerdir diye diye nefes alma teknikleri eşliğindeGüya kendiside alttan alttan laf sokup ama nezaketini bozmayan biri gibi gorunmeye calisiyordu ama ben bu tarz insanları daha da tehlikeli bulurum su videoyu koymazsam catlarim
Kerpeten Ali kokusu aldımGüya kendiside alttan alttan laf sokup ama nezaketini bozmayan biri gibi gorunmeye calisiyordu ama ben bu tarz insanları daha da tehlikeli bulurum su videoyu koymazsam catlarim
Muhalefette böyle bir kitle olsa şuan iktidar olmuştu zaten
Noegthy'den destek alıp içimden geçeni aktarayım.Sen burda alavere dalavere yap sonra ülke yönetimi için dürüstlükten adaletten bahsetbugün berhan'a güleceğim
Kız içinizden biri berhanın yaptığını yapsa, benim savunduğum fikirleri savunan bir fikirdaşım yapsa utancımdan kahrolurum. Cringe içindeyim şu an.Atacaktim sana da ha
Bir çeşit felsefe yapıyor aslında.kendini kendi ile kucaklıyor.Destek görmeyeceğini bildiği için farklı hesaplar açıyorlar zaten,orada başka kişi olarak kendine destek veriyor kardeş sen haklsın bakma bu kk kadınlarına bunlar yuva yıkan tipler diyordur konunun özeti bu işte.
Sen ben yapamayız zaten.Kız içinizden biri berhanın yaptığını yapsa, benim savunduğum fikirleri savunan bir fikirdaşım yapsa utancımdan kahrolurum. Cringe içindeyim şu an.
Ülkece çalışıp çalana alıştığımız için bünye kaldırmıyor olabilirBu ülkede dürüst çalışan insana tahammül yok vallahide billahide
Adam çalışıyor bıraksınlar yaw
Dün baktım merakla ne açıklayacak diye, bir şey yok. Sanki yine bir şey düşündü de vazgeçti.
Burada yazdıklarını açıkladı işteDün baktım merakla ne açıklayacak diye, bir şey yok. Sanki yine bir şey düşündü de vazgeçti.
Tamam bağışları vermeyecek, işgüzarlardan bahsetmiş ama öyle yarın 22.00'de açıklama diye heyecan yaratınca daha net bir şey bekledim ben. Ne bileyim; artık yettiniz, bunu bunu yaptınız, sen sen sen diye sayıp döker mi ki dedim.Burada yazdıklarını açıkladı işte
Ben de bekledim o tarz bir şey ama ılımlı devam etmeye karar verdi sanırımTamam bağışları vermeyecek, işgüzarlardan bahsetmiş ama öyle yarın 22.00'de açıklama diye heyecan yaratınca daha net bir şey bekledim ben. Ne bileyim; artık yettiniz, bunu bunu yaptınız, sen sen sen diye sayıp döker mi ki dedim.