Yok hiçte öyle şeyler demedim .Burada kimseye böyle şeyler söylenmedi. Başka yerde dolup burada iç dökmeyin bence. Erdoğan candır ama AKP'ye oy vermem, diyorsunuz. Millet ittifakını destekleyenlere hoşgörüsüz diyorsunuz. Tamam, biriz beraberiz hep beraberiz Cumlet ittifakı çok yaşa.
Tamam.Bakın , geçen gün sırf bu “sız , sızın gibiler “ kelimeleri kullanıldı dıye , senin düşünce tarzında olan bazı koloni olmuş kişiler ortalığı ateşe verdi biliyor musun ?
Siz , sizin gibiler halkı kin ve düşmanlıga teşvik etmekmiş ,dava edeceğiz şikayet edeceğiz ay neler yaptılar .
Profiline baktım çok eğlenceli ıyı birisine benziyorsun ama kötü kelimeler kullanarak suçlayarak bastırmaya illa ki karşında ki kısıye haklı olmaya çalışıyorsun bence yapma
Haklısınız Gerginlik konusundaKarşılıklı olduğunu unutmayın lütfen kitleye yönelik sözlerin. Özelikle bundan sonra öyle kardeşlik türküleri söylenmeyecek bu mecralarda. Kritik bir eşikte, hepimiz fazla gergin haldeyiz.
Sizin çok beter yorumlarınıza denk geldim inanın ciddiye alıp cevap bile vermek ıstemiyorumSiz ve hoşgörü.
Ben kimin kime oy vereceğine dair yorum yapmam. Kabinde herkes mantığıyla vicdanıyla baş başa. Kime oy verirsek amacımız evet halk olarak özgür yaşamak. Siz bunun yolunu mevcut iktidarda buluyorsanız kim ne diyebilir. Ben de aynı amaçla mevcut iktidarın gitmesi gerektiğini düşünüyorum.Yok hiçte öyle şeyler demedim .
Bugüne kadar akp ye hiç oy vermedim ama bundan sonra vereceğim diyorum . Net şekilde yazdım .
Hoşgörüsüz davranan millet ittifakını destekleyen birçok kişi . Bak hepsi demiyorum
Demek ıstediğim tam olarak sen öyle düşün ben böyle ama biriz işte beraberiz halkız bunı demek ıstıyorum .
Bakın çok haklısınız işte demek ıstediğim bu .Ben kimin kime oy vereceğine dair yorum yapmam. Kabinde herkes mantığıyla vicdanıyla baş başa. Kime oy verirsek amacımız evet halk olarak özgür yaşamak. Siz bunun yolunu mevcut iktidarda buluyorsanız kim ne diyebilir. Ben de aynı amaçla mevcut iktidarın gitmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bir buçuk ay önce degıl , 3 gün önce yaşandı bu olayGelmiş bu gergin zamanlarda 1,5 ay önceki mesajı alıntılamış şöyleymişte böyleymiş diye ortalığı alevlendiriyor evet evet biz hoşgörüsüzüz
Alıntıladığın mesaj 3 ocakta yazılmışBir buçuk ay önce degıl , 3 gün önce yaşandı bu olay
Sizin yazdıklarınız harici mesaj alıntılamadım .Alıntıladığın mesaj 3 ocakta yazılmış
Sen içmesen Ben içmesem O içmese nasıl biner diyanet başkanı makam arabasına?Hoşgörü ve kabulleniş mi? Siz ve hoşgörü.Haluk Levent içki içti diye ayyaş deniyor saatlerdir.
Cevabım ektedirSizin yazdıklarınız harici mesaj alıntılamadım .
Yok, okullar açılsın mı konusunda kalbim? gibi bir üye vardı, siz diye yorum yapınca ortalık karıştı.Alıntıladığın mesaj 3 ocakta yazılmış
Berhan bu gece bana cevap vermezsen uykularım kaçar.Sizin çok beter yorumlarınıza denk geldim inanın ciddiye alıp cevap bile vermek ıstemiyorum
Özür dilerim siz ilk yazdığım mesajdan bahsedıyorsunuz .Cevabım ektedir
Valla kendisini takip edemem buraya ne yazdı hangi mesajı alıntıladı onu biliyorumYok, okullar açılsın mı konusunda kalbim? gibi bir üye vardı, siz diye yorum yapınca ortalık karıştı.
Çok tatlısınBerhan bu gece bana cevap vermezsen uykularım kaçar.
Ben konuyu okuduğum için hatırladım, siz kim blz kim sorunu çıktı konuda.Valla kendisini takip edemem buraya ne yazdı hangi mesajı alıntıladı onu biliyorum
Evet o üyeye neler söylendi hakaretler edildi . Şikayet edeceklerdi en son . Sırf “mevcut hükümet bi yirmi yıl daha başta duracak sen ve senin gibilerde sadece konuşacaksınız “ dediği için .Yok, okullar açılsın mı konusunda kalbim? gibi bir üye vardı, siz diye yorum yapınca ortalık karıştı.