seçim/aile evi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vermedim diyebilirim elbette kabinde herkes özgür.
Burada yazdığınız gibi yapın sonuçta dediğiniz gibi yalan makinesi bağlayıp size gerçeği zorla söylettirecek hali yok, her doğru da her yerde söylenmez o yüzden geçiştirin gitsin herkesin kendi özgür iradesi var bu yüzden zaten 18 yaştan itibaren herkes oy verebiliyor :)

Burada devlet deprem oldu devlet hemen koştu diyen kişiye eski görümcem eşi ve kurtaramadiklari gencecik evlatlarını enkazdan devletin değil çocuğumun babasının elleri ile enkazi kazarak çıkardığını, ilk üç gün devletin olmadığı şehirleri anlatırdım da anlayan zaten anlıyor ve siyaset yeri değil burası.

Konu sahibi canım benim oyunu istediğin yere bas gitsin, babana da de ki babacim için rahat olsun istediğine oy verdim.
Şu hale bakın ya, ülkenin geldiği hal bu işte. Aileler birbirine düşüyor, benzer şeyleri yaşadım ama benim evim barkim hayatım ayri olduğu için taviz vermedim, vermem de..

"evladını kırması canımı çok sıkıyor, uykularımı kaçırıyor,ve zaten konuşmuyoruz" diyen birisi babasını çok mu seviyordur
Kin beslemek ayrı bir şey, ben sadece kırgın bir evlat görüyorum. Hani her koşulda anne baba sevmeli ya evladını .

Arkadaşların dediği gibi en iyi malum partiye oy verdim de geç kimse kırılması .
Zaten okdar saçmaki parti yüzünden insanlar birbiriyle kavga edip konuşmaması cidden bu duruma üzülüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…