valla canım benim tavsiyem sürgülü alma çünkü azıcık acıldığında bütün dolabın toz oluyor. tamam modern ve şık olabilir ama kapılı oalnalrda aynı şıklıkta bulabilirsin ::)
teşekkürler cnm ama ben sürgülü almak zorundayım zaten yerim dar . ben vera mı yoksa plaza sürgülü yümü tercih edeyim diye düşünüyorum da. vera sürgülü modeli biliyormusun
teşekkürler cnm ama ben sürgülü almak zorundayım zaten yerim dar . ben vera mı yoksa plaza sürgülü yümü tercih edeyim diye düşünüyorum da. vera sürgülü modeli biliyormusun :uhm:
teşekkürler cnm ama ben sürgülü almak zorundayım zaten yerim dar . ben vera mı yoksa plaza sürgülü yümü tercih edeyim diye düşünüyorum da. vera sürgülü modeli biliyormusun :uhm:
vera yı görmemiştim internetten baktım oda güzelmiş ama sürgülü değil sürgülü olunca model farklılaşırmı acaba CADIARZU gerçekte görmedğm için resimlerde pek seçemiyorum ama plazayı gerçekte görüp çok beğenmiştim a.s
VERANIN SÜRGÜLÜSÜ ÇIKTI ama veranın üzerinde cam var dikkat edin çok toz oluyor görümceme geçen yıl aldık çok şık ama cam oluşu kötü bence plaza derim oda çok şık ve kapaklı derim ben yeni aldım sürgülü ama bi tarafı kullanmak için devamlı o tarafa bu tarafa sürüp duruyosun rahat kullanılmıyor