- 3 Eylül 2012
- 21.840
- 57.445
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
ben de İstanbul Dünya Göz'de Belma hoca'ya yaptırdım (soyadını hatırlayamadım yaklaşık 10 sene oldu yaptıralı) çok memnunm çok şükür şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım sadece ufak bir ilerleme oldu göz numaramda ama zaten o konuda bilgi verilmişti bana böyle bir durum olabilir diye.. ama ankarada yaptıracaksın madem kesinlikle Dünya Göz derim.
Kız kardeşim yaklaşık 10 yıl önce falan Dünya göz hastanesinde oldu.Memnun bir sıkıntısı yokk..
Ben de 3 ay önce İstanbul'da oldum. İlk 2 hafta çok çektim tek gözümden hatta burada açtığım konum da var. Kuruluk ve batma vardı çok şiddetli ama iki haftadan sonra normale döndü. Şimdi kuruluk şikayetim de yok denecek kadar az. Sadece arabada klima açıldığında direkt yüzüme vuruyorsa gözlerim kuruyor. Hemen suni gözyaşı damlası sıkıyorum geçiyor. Görme kalitesi ise mükemmel diyebilirim. Ben de astigmat vardı. Ama göz numaram çok yüksek değildi sağ göz 1.75 miyop 0.25 astigmat, sol göz 1.50 miyop 0.50 astigmattı. Ama ben burnumun ucunu göremiyordum. Lens de kabul etmiyordu gözüm batma oluyordu. Gözlüğü de ben takamıyordum kör kör geziyordumŞuan halimden çok memnunum yaşam kalitem arttı diyebilirim. Yöntem ise Femto-Lasik.
Muayenini bir ol bakalım gözlerin uygun mu ondan sonra doktor seni ikna eder zaten. Ben uygun mu diye gittim doktor öyle bir konuştu ki (kendi de bu ameliyatı olmuş) ben 2 gün sonra ameliyat masasında buldum kendimiSenin konunu hatırlıyorum canım.
Sormuştum sana hatta bayağı soru :)
Yaa hala çok korkuyorum ama gözlüklerim eskidi değiştirmem gerek 2 yıldır dr a gitmiyorum zaten hiç aram yok drlarla.
Numaram 3 tü şimdi kaç oldu kim bilir, lens hiç denemedim bile uğraşamam onunla ben kendimi biliyorum.
Diyorum gözlük değişmek yerine kurtulayım direk inşallah iyi ki yaptırmışım derim ben de..
inşallah canım.. şimdiden geçmiş olsun..Sağolun arkadaşlar, aydınlattınız.
10 senedir memnun kalmanız çok güzel.
İnşallah ben de çok memnun kalırım..
faat gözlerin uygun mudur lazere henüz bilmiyormuşsun ama ilerlemen durdu mu peki?
İlerleme yoksa bu bir şanstır.
Benim amcam yıllar önce istanbul dünya göz hastanesinde yaptırdı lazeri.
Memnundu.
Muayenini bir ol bakalım gözlerin uygun mu ondan sonra doktor seni ikna eder zaten. Ben uygun mu diye gittim doktor öyle bir konuştu ki (kendi de bu ameliyatı olmuş) ben 2 gün sonra ameliyat masasında buldum kendimiTeknoloji çok ilerledi iyi ki diyeceğine inanıyorum, görmek çok başka bir duygu tez zamanda sen de yaşarsın inşallah canım konunu takipteyim. Güzel haberlerini bekleyeceğim. Karar verdikten sonra ameliyatla alakalı da konuşuruz istersen ben ameliyat esnasında bir şok yaşadım sen yaşama
inşallah canım.. şimdiden geçmiş olsun..
Sağol canım, yazarım inşallah..
Bir kaç video izledim gözlerim yaşardı izlerken, ameliyat anında gözlerimi oynatırım falan diye de tırstım doğrusu
Oynatman mümkün değil yani bakış yerin değişebilir evet ama gözlerini kırpman mümkün değil içine yerleştirilen aparat yüzünden. Geçici körlük olayı kötü sadece flepti sanırım onu oluşturuken ışık düşmesi gereken yere düşmediğinden bir kaç saniyelik körlük oluyor hemen geçiyor olursa korkma
4 ay once oldum. Cok memnunum. Turkiye'de yaptirmadigim icin doktor tavsiyem yok. Ama ameliyatin kendisi gayet guzel. Bu ameliyatta doktordan cok kullanilan teknolojiye bakacaksin. Cunku bu ameliyatta kullanilan mikroskop olsun, lazer olsun, cogu islem teknolojiye bakar. Bu ameliyat oyle kalp ameliyati gibi doktotun cok titizligini, ustaligini gerektiren bir ameliyat degil. Bu ameliyati doktor beceriksizliginden kotu gecen yoktur. Ileri teknoloji kullanan bir doktor arastir bence.
Geçici körlük mü?Çığlık basmam inşallah
Evet ama çok kısa bir süre korkma
İyi geceler hanımlar..
Cesaret etmekte güçlük çektiğim göz lazeri için araştırma yapmaktayım hala çok korkuyorum, tereddütlerim var ama artık gözlükten de çok sıkılmış haldeyim..
Sizlerden ricam ameliyat olmuş olanlar memnuniyetini ya da şikayetlerini anlatabilir mi acaba?
Ama asıl konuyu açış nedenim tavsiye istiyorum dr ve hastane Ankara'da..
Araştırmalarım sonucu iki isim ön planda Budakgöz hastanesi Dr. Koray Budak ve Dünya göz Dr. Fatih Karel ya da Dr. Volkan Matben..
Sizden gelen tavsiyelerle seçim yapacağım teşekkür ederim şimdiden.
2014 yılına ait çoktan olmuşturBir yakınım oldu miyop için hiçbir sorunu yok valla gözlük kullanmaktan bin kat iyidir korkmayın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?