Eki Görüntüle 1099959 Eki Görüntüle 1099962 Eki Görüntüle 1099963 Eki Görüntüle 1099961 Eki Görüntüle 1099964 Eki Görüntüle 1099960 Arkadaşlar eşim iş yerine götürmüştü seccademizi, bende çeyizimde olanlardan yeni bir tane çıkardım.( çocuğum olduğu için 25. kare , illuminati, subliminal mesaj içeren film çizgi film vs. dikkat edip araştıyorken seccadeler üzerindeki farklı resimleri de gördüm haçlar, domuz resimleri vs...)
sonra farkettim benim seccademde de benzerleri var. alıida seçicilik midir yoksa ben mi benzettim bilemedim. Artık bu seccadeyle odaklanamıyorum nanamaza. ilk etapta çok beğenmiştim..sorunu buraya taşımak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Aslında bi kaç kişiye gösterdim eşim k.v filan yok benzetmişsindir dediler arkadaşlar da benzetti kafam karışık...???
Bu Zahide Yetiş'in programında da tartışılmıştı sanırsam. Programdaki bilir kişi hoca bazı yorumlarıyla beni çok şaşırtmıştı, ama programda gösterdiği seccadelerin bikaçında gerçekten vardı garip desenler :26:
Sizinkinin deseni nasıl, fotoğrafını çekebilir misiniz?
Bu Zahide Yetiş'in programında da tartışılmıştı sanırsam. Programdaki bilir kişi hoca bazı yorumlarıyla beni çok şaşırtmıştı, ama programda gösterdiği seccadelerin bikaçında gerçekten vardı garip desenler :26:
Sizinkinin deseni nasıl, fotoğrafını çekebilir misiniz?
unuttum cnm düzelttim:) bak bakalım yanılıyormuyum.
Eki Görüntüle 1099959 Eki Görüntüle 1099962 Eki Görüntüle 1099963 Eki Görüntüle 1099961 Eki Görüntüle 1099964 Eki Görüntüle 1099960 Arkadaşlar eşim iş yerine götürmüştü seccademizi, bende çeyizimde olanlardan yeni bir tane çıkardım.( çocuğum olduğu için 25. kare , illuminati, subliminal mesaj içeren film çizgi film vs. dikkat edip araştıyorken seccadeler üzerindeki farklı resimleri de gördüm haçlar, domuz resimleri vs...)
sonra farkettim benim seccademde de benzerleri var. alıida seçicilik midir yoksa ben mi benzettim bilemedim. Artık bu seccadeyle odaklanamıyorum nanamaza. ilk etapta çok beğenmiştim..sorunu buraya taşımak istedim yorumlarınızı bekliyorum. Aslında bi kaç kişiye gösterdim eşim k.v filan yok benzetmişsindir dediler arkadaşlar da benzetti kafam karışık...???
İşte onu gördüm bende.. maksat emin olmak cnm. Kendi işlediğimi kullanıcam.Kiz bildigin seytan uzaktan bakinca gözukuyor yakindan pek benzemiyor birseye.
Ohepsiyahgiyer
Valla ben daha alttaki illuminati, öklit mesajları okumadan direk subliminal mesajlar içerdiğini düşündüm. Ondan önce ilk bakışta gördüğüm kırmızı gözlü sinirli dik dik bakan bir şeytan mı kedi mi belli olmayan bir cisim.Bence hiç hoş değil.
Seccadeler üzerinde çok oyunlar var biliyorsunuz, en iyisi en az desenli almak, bu kadar desen çizim ne diye konur anlamıyorum zateni amaç şekil değil ibadet etmek için temiz bir bez parçası sermek. Hep eskiyi düşünerek ders almamız gerektiğine inanıyorum. Bence gidip düz koyu yeşil gibi ferah bir renk alın, desensiz ya da en az desenli, karışık olmayan bir tane alın ne aklınızda soru kalsın ne gözünüz takılıp ibadetiniz bozulsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?