- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
Merhaba
2.5 yasinda bir kizim var suan 12 kilo . yemekle hic mi hic arasi yok.
sevdigi birkac birsey var. en basta pilav geliyor ,sonra balik ,yogurt, kuruyemis , elma ve salatalik
surekli bunlari yiyor. sebze ve et yemiyor , baklagil asla agzina koymuyor.
sebze corbalari yapiyorum aglaya aglaya bagira cagira yediriyorum. benimde psikolojim
bozuldu yemek yapasim gelmiyor artik ne yapsam yemicek zaten deyip yapamiyorum hicbirsey
sarelleli ekmek bile yemiyor ya cocuk muz yemiyor. halbuki cok lezzetli bir meyve.
ben nasil yedirebilirim. acaba direk suyunumu sikp zorla icersem diyorum
cok sasmis bir haldeyim kizlar bana bir akil verseniz????
Turkiyeye donunce ilk isim kan degerlerine baktirmak demirden emin degilim ama cinko eksikligikan değerlerine bir baktır canım belki çinko ve demir eksikliği olabilir ,belki de huyu öyledir ,benim kızım şuan 14.5 aylık ve doğduğundan buyana iştahsız,yaşıtlarına oranla ufacık,aylardır 8.5 kilo bir gram bile almıyor artık,yemek yedirmek için yapmadığım şry yok,üstelik daha pütürlüye bile geçemedik ,herşeyi blenırlayınca yiyor,insanın sevdiği hiçbişey mi olmaz ,benim kızımın sevdiği ,severek yediği hiçbişey yok ,çok yorucu oluyor öğünlerimiz,eti de sebzeyle pişiriyorum ve blendırdan geçiriyorum böyle yaptığım için demir eksikliği hiç olmadı ,sadece çinko eksikliğimiz vardı bir iki ay önce gerçi artık yoktur takviye aldığı için ,işte böyle arkadaşım bu minişler büyüyene kadar biz yemek öğünlerinde bin parçaya ayrılacaz ,allah kolaylık versin bizim gibi bebişleri olana
canim benimki suan 12.5 kg boy 91cm seninki 15 ise bence uzulme. ustelik benimki ocak dogumlubenim oğlumda ocak 2009 doğumlu oda pek nadir şeyler yer yoğurt sevmez yoğurt çorbası yaparım ek besine geçtiğimizden beri yoğurt çorbası yapmaktan midem bulanıyomesela benim oğlumda et yemez kıyma kavurduğum zaman yer sebzeleride genelde mücver tarzı yaparım mesela ıspanak sevmezdi ben çorba yapıp blendırdan geçiriyodum biberona koyup süt niyetine veriyodum benimki tam süt delisi hani bıraksam 1 lt içer günde 500 ml veriyorum mesela et yemiyosa kıymayı çorbalarına koy sebze hangi sebze olursa hemen doğra içerisine soğan,yumurta,un koy köfte gibi yapıp kızartada bilirsin fırınada atabilirsin ben öyle yapıyorum hep oyunlarla hani hasret kaldı sofradan 5 lokma yesinde kalksın toplamda en fazla 4 lokma yer kalkar bizde 15 kiloyuz boyumuzda en son 89 cm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?