• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebze +meyve agırlıklı beslenerek kilo veren varmı

koltuktakimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
5.524
4
106
Diğer
kilo veremedigim için sebze ,salata ,yogurt ,çorba türü şeyler yiyerek denemek istiyorum
böyle beslenip kilo veren varsa deneyimlerini benimle paylaşırsa sevinirim

Son düzenleme:
Merhaba canım , ben 1 ay önce yani milad 5 mart diyete başladım. 78,5 kiloydum. Nisan 5 te 72 kiloya düştüm. Senin dediğin gibi beslendim sayılır. Anlatayım neler yaptığımı. İlk önce hayatıma tarçını soktum sabah ve akşam 2 kez çubuk tarçınlı yeşil çay içtim. Bu tatlı krizimi kesti. Ayrıca öğlen gezmedeysem herfşeyden yedim abartmadan ama akşam 5 ten sonra hiçbirşey meyve dahil yemedim. Çikolatada yediğim oldu pasta börekte ama 5 ten sonra asla. ayrıca bu 1 ay için de 1 haftamı çorba içerek (öğlen ve akşam ) geçirdim o bana 2 kilo verdirtti . Onun dışında pek birşey yapmadım. Tabi biraz hareketi arttırdım günümü bilgisayar başında geçirmemeye çalıştım. yani çok sıkı bir diyet uygulamadım ama unutma 5 ten sonra hiçbirşey ve standart 2- 3 lt. su . gerisi geliyor. Adet dönemi canım çok tatlı istedi onuda yoğurda tarçın serpip yadim biraz yavaşlattı ama kırmadı çikolata da yedim. Şimdi midem küçüldü ve az yiyorum akşam yemiyorum . ve bazen çorba bazen diyet yemekle geçiriyorum . B u kadar umarım işine yarar.

Merhaba canım , ben 1 ay önce yani milad 5 mart diyete başladım. 78,5 kiloydum. Nisan 5 te 72 kiloya düştüm. Senin dediğin gibi beslendim sayılır. Anlatayım neler yaptığımı. İlk önce hayatıma tarçını soktum sabah ve akşam 2 kez çubuk tarçınlı yeşil çay içtim. Bu tatlı krizimi kesti. Ayrıca öğlen gezmedeysem herfşeyden yedim abartmadan ama akşam 5 ten sonra hiçbirşey meyve dahil yemedim. Çikolatada yediğim oldu pasta börekte ama 5 ten sonra asla. ayrıca bu 1 ay için de 1 haftamı çorba içerek (öğlen ve akşam ) geçirdim o bana 2 kilo verdirtti . Onun dışında pek birşey yapmadım. Tabi biraz hareketi arttırdım günümü bilgisayar başında geçirmemeye çalıştım. yani çok sıkı bir diyet uygulamadım ama unutma 5 ten sonra hiçbirşey ve standart 2- 3 lt. su . gerisi geliyor. Adet dönemi canım çok tatlı istedi onuda yoğurda tarçın serpip yadim biraz yavaşlattı ama kırmadı çikolata da yedim. Şimdi midem küçüldü ve az yiyorum akşam yemiyorum . ve bazen çorba bazen diyet yemekle geçiriyorum . B u kadar umarım işine yarar.

canım ya morelim çok bozuk artıları gördüm bu sabah hergün 1 saat yürüyorum yürümedigim gün leslie 5 mil yaptıgım halde veremedigime çok üzülüp kendimi kahveye verdim şekersiz sade neskafe içip durdum

ben de öyle sebze meyve yiyorum. ev yemeği yiyorum sebze vs. aralarda meyve. meyveyi 3ten sonra yemiyorum. saat 5-6 gibi çok acıkırsam sadece biraz çorba. ondan sonra yemek işini kesiyorum. gün içinde 2 lt yakın su içmek önemli ondan kaçış yok. bir de hep doğal şeyler yemeye dikkat ediyorum. 1.5 kilo verdim şimdiden.

akşam yemegimi en geç 6 da yerim dukan diyeti yapıyordum hep yagsız yogurt süt ,peynir beyaz et tüketirdim ama meyve yoktu baktım kilo veremiyorum artık sebze meyve yogurt çorba düzenli şeyler yiyip kaldıgım yerden devam etsem verirmiyim sizce.

ben de öyle sebze meyve yiyorum. ev yemeği yiyorum sebze vs. aralarda meyve. meyveyi 3ten sonra yemiyorum. saat 5-6 gibi çok acıkırsam sadece biraz çorba. ondan sonra yemek işini kesiyorum. gün içinde 2 lt yakın su içmek önemli ondan kaçış yok. bir de hep doğal şeyler yemeye dikkat ediyorum. 1.5 kilo verdim şimdiden.

ne güzel veriyorsunuz benim kızımda 8.5 kilo verdi ama ben aynı kiloda kalınca araştırma yapıp degişik birşeyler denemek istiyorum

canım bişe sorucam yeşil çay salamamı demlememi bide aç karnınamı tokmu içtiniz

akşama balık ızgara yapıcm yanına koca bir yagsız karışık salata yicem artık erken yerim .şu an elimde su şişesi hep içiyorum suyu.ekmegide tek sabah çavdar yerim

akşama balık ızgara yapıcm yanına koca bir yagsız karışık salata yicem artık erken yerim .şu an elimde su şişesi hep içiyorum suyu.ekmegide tek sabah çavdar yerim

Yeşil çayı kendim demliyorum. Çubuk tarçın 2-3 karanfil ve bir dilim limon koymaya özen gösteriyorum. ve yemeklten sonra içiyorum. Ama benim favori kilo verdiricim çorba . Eğer akşam öğününü çorba ile geçirirsem ekmeksiz tabiki 1 kilonun üzerine çıkıyorum ama herzaman canım istemiyor tabiki ama gitsinde 250 gr. bile güzel nede olsa 1 paket sana yağı vücudumdan gitmiş oluyor. Düşünsene toplamda 6.5 kilo verdim az gibi ama 26 paket sana yağı atmışım . aman ALLAH IM. NE GÜZEL DARISI BAŞINA .

Günaydın kızlar ben artık karatay diyeti yapmaya karar verdim .meyve sebze serbest .birde badem ,ceviz serbest .
Baklagilde serbest sadece şeker un yasak ben tuzuda azaltarak bitirmeye çalışıcam tuzda kilo yapıyormuş

Back
X