Merhaba canım , ben 1 ay önce yani milad 5 mart diyete başladım. 78,5 kiloydum. Nisan 5 te 72 kiloya düştüm. Senin dediğin gibi beslendim sayılır. Anlatayım neler yaptığımı. İlk önce hayatıma tarçını soktum sabah ve akşam 2 kez çubuk tarçınlı yeşil çay içtim. Bu tatlı krizimi kesti. Ayrıca öğlen gezmedeysem herfşeyden yedim abartmadan ama akşam 5 ten sonra hiçbirşey meyve dahil yemedim. Çikolatada yediğim oldu pasta börekte ama 5 ten sonra asla. ayrıca bu 1 ay için de 1 haftamı çorba içerek (öğlen ve akşam ) geçirdim o bana 2 kilo verdirtti . Onun dışında pek birşey yapmadım. Tabi biraz hareketi arttırdım günümü bilgisayar başında geçirmemeye çalıştım. yani çok sıkı bir diyet uygulamadım ama unutma 5 ten sonra hiçbirşey ve standart 2- 3 lt. su . gerisi geliyor. Adet dönemi canım çok tatlı istedi onuda yoğurda tarçın serpip yadim biraz yavaşlattı ama kırmadı çikolata da yedim. Şimdi midem küçüldü ve az yiyorum akşam yemiyorum . ve bazen çorba bazen diyet yemekle geçiriyorum . B u kadar umarım işine yarar.