Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Seboreik Dermatit

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

krometerapi

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
245
17
643
İstanbul
Arkadaşlar bu rahatsızlıga kesın cozun bulan bırılerı varmı?

bende yıllardır mevcut onemsemedım sonra doktora gıttım yuze vucuda falanda bulasıyormus cok sukur henuz boyle bısey yok bende.

suan doktorumun verdıgı kremı ve sampuanı kullanıyorum krem elosalic krem kortızonlu bır krem oldugu ıcın korkuyorum acıkcası sampuan olarak da telovıum sampuan verdı doktor

7 gunde gecırır dedı doktor ama hala gecmedı cok az azalma var o kadar saclarım da asırı derecede dokuluyor resmen yarı yarıya ındı

Bu hastalıga bı cozum bulabılen varsa lutfen yardımcı olsun...

Son düzenleme:
ben ozon yagı kullanyıorum yuzde yuz geccek dedıler ama bakalım

ben ozon yagı kullanyıorum yuzde yuz geccek dedıler ama bakalım

cnm sen ozon yağını saçlarına kullanıyosun dimi bnde yüzde kızarma ve dökülme pek yok ama saçlarımın diplerinde aşırı şekilde pullanma vr ayrıca bu yağ sende de saç dökülmesi filan yaptımı

canım ben ıkı aydır ozon yagı kullanıyorum azalıyo tabıkı satın aldıgım yer yuzde yuz gececek dedı bakalım sıse bıtene kadar kullancam tatlım.benımde yuzumden hıcbırsey yok sac derımde var senın dedıgın gıbı. ama dun denedıgım bıseyı sana aktarmak ıstıyorum
ben sarımsak ovdum sacımın o yerlerıne sulu sulu sarımsaka. kuruyunca ucunu tekrar kestım tekrar ovdum ardındanda sarımzaklı zeytınyagı hazırlamıstım bı hafta once onu yedırdım sacıma.normalde sacımı yıkasam bıle sacımın dıbınde hala hıtır hıtırlık olurdu bugun sac derım tertemız bı sure bu sekılde denemeyı dusunuyorum

anladım cnm ozan yağı saçında dökülme fln da yapmadı anlaşılan şu sarımsak formülünü pek anlayamadım ama tekrar verebilir misin tekrar teşekkürler cnm

canim benim sacimda seboreik dermatit vardi
ama okadar fenaydi ki anlatamam koca koca sari kabuklar vardi bunlar 2 ay boyunca hic gitmedi. gidenlerin de yerine yenisi geliyordu
ben bunlardan tamamen kurtuldum. nasi kurtuldun dersen bircok sey yaptim
mesela oncelikle yemekten baslayacaksin. kesinlikle hayatindan sekeri domatesi acilari sirke limon bunlari cikar, meyveleri tum sekeri tamamen kes, enazindan bu surec icin. kuruyemis ve sut urunleri yani yogurt sut kefir ayran peynir bunlari da tamamen cikar. sadece sebze, izgara veya haslanmis et ve bol su ic. ben gunde 5 litre kadar su ictim mesela. bu iceriden yapilacaklar.
bir de disaridan yapilacaklar var.
birkere sacini her aksam yikiyacaksin. neyle yikayacam dersen marka olmasin ama ketoral, fungoral, konazol, nizoral gibi ketokonazol maddesi iceren herhangi bir sampuanla yika ama bunu 2 gecede bir yapacaksin. diger gece ise diger baska bir kepek sampuani mesela prozinc, neutrogena t gel, sebamed kepek sampuani gibi herhangi baska bir kepek sampuaniyla yikayacaksin. her 2-3 gecede bir, sacin temizken bir kapta sarimsak yagi, jojoba yagi, ve cok az birkac damla kadar CAY AGACI YAGI koy karistir bunu iyice yedirerek kafanda beklet ben 5 saat kadar beklettim. burda onemli olan CAY AGACI YAGI. bunun amerikada sampuanlarini kullaniyorlar sebore icin. ama cok keskin bir yag oyuzden sadece birkac damla koy daha fazla koyma. bunu 2 gecede bir yap 5-6saat beklet yada geceden sur kafana birsey sar uyu sabah uyaninca ketokonazollu sampuanla yika. ben boyle boyle 15gun kadar bununla savastim ve tamamen yendim. suanda kafam tamamen tertemiz ve eskisi gibi beslenebiliyorum artik geri gelmiyor. ketokonazollu sampuani da haftada 1e indirdim.
kolay gelsin sorusu olan sorabilir hepsini cevaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…