- 17 Ocak 2020
- 27.423
- 39.606
-
- Konu Sahibi bebeklinick
Aşırı sinirim bozuluyorbulamadım ben de ama denedim desem yalan olur, zilyon çeşit şampuan kullanmak dışında.
ama benimki kafada saçlı deride.
bir ara çok araştırma yapmıştım yalnız. hem yerli hem yabancı sitelerde.
mevzu dönüp dolaşıp glutensiz beslenmeye gelmişti.
bi de tabii tüm mayalı yiyeceklerden, kızartmalardan uzak durmak lazımmış.
aslında seboreik dermatitin besin alerjisi kaynaklı bir rahatsızlık olduğunu öğrenmiştim.
bağırsakta emilimi olmayan bazı besinlerin yarattığı sorun falan.
şu anda sen nasıl besleniyorsun bilmiyorum tabii.
eğer denemediysen glutensiz beslenmeyi deneyebilirsin canım.
bunların dışında ben de başlığı takipteyim. belki çare bulmuş olan çıkar.
rahmetli kolsuz agop bile çözüm bulamamış bu belaya ya, biraz zor.
Glutensiz nasıl beslenirm diye araştırdım da kuzu .içerik okumayı bilmek glutensiz şeyler bulmak çok zorlayıcı değil mi sence de .bilmez miyim.... benim de yeni yıkanmış kafam hatır hatır kaşınır durur sanki bitliymişim gibi.
glutensiz bir hafta geçirmeyi dene bi canım. bakalım işe yarayacak mı.
Glutensiz nasıl beslenirm diye araştırdım da kuzu .içerik okumayı bilmek glutensiz şeyler bulmak çok zorlayıcı değil mi sence de .
Benim göğüs aramda varKardeşimin kafa derisinde de var ya, çok iller bişey gerçekten. İltihap iltihap oluyor resmen. Şampuan konusunda da Bunun için önerilen şamşuanların bir çoğunu denedi Ama ona en iyi gelen yöntem sürekli şampuan değiştirmek. Aynı şampuanı sürekli kullandığında bi değişiklik olmuyor çünkü. Şampuan değiştikçe sanırım bu rahatsızlıkta bi şok etkisi yaratıyor uzun vadede çözüm değildir ama kısa vadede rahatlatıyor
Nasıl olur ya, çok üzüldüm ve çok şaşırdımBenim göğüs aramda var ☹
Nasıl olur ya, çok üzüldüm ve çok şaşırdım
Göğüs arasi saç kökleri hatta erkeklerde de testislerde bile oluyormusNasıl olur ya, çok üzüldüm ve çok şaşırdım
Teşekkür ederm benimki göğüs aramdaCeviz ilk olduğunda etrafinda yeşil kabuğu alip kaynatıp yara yerlerinize sürmeyi bi deneyin derim. Çünkü benim basimda vardi her sene o ceviz kabugunun disindaki yesil kabuğu komşum getirir ve bende yapip sacimi yikarim. Hem saca güç veriyor hemde yaralarima merhem oluyor. Bi deneyin belki sizde şifa bulursunuz.
Kaynattiktan sonra pamuk yardimiyla oralara sürün Insallah iyi gelir de kurtulursunuz.Teşekkür ederm benimki göğüs aramda
Cokkk üzüldüm yüzde olması çok daha can sıkıcıMerhaba, bana dermatolog sadece patlıcan, domates gibi yiyeceklerle asitli içecekler içme demişti. Dün güneşten sonra tekrar yüzüm kabardı. İki gündür ekmek yemiyorum, yediklerime dikkat ediyorum yine de oluyor. Stresten demişti. Benim yüzümde çıkıyor maalesef. Önce göğüs ve sırt sonra yüzümde çıktı. Diğerleri geçti ama yüzüm geçmiyor. Alerji testi yaptırmayı düşünüyorum, bazı devlet hastaneleri yapıyormuş. Neyin dokunduğunu kestiremiyorum, daha önce hiç olmadı. 29 yaşında oldu işte geçen seneden beri uğraşıyorum.