Seboreik dermatit kızarıklığına çözüm bulan var mı ?

Canim ben cok uzun yillardir cektim bu illetten.Head sholders kullaniyorum cook rahatim sanada oneririm.Ama 2si bir arada olandan alma.Sadece sampuanini al kremli olan degil.Sacini soguga yakin ilik suyla yika cok ise yariyor.Insallah sende de etkisini gosterir.Sahsen bana eczanedeki ilaclardan daha cok fayda etti

Ben saçım için vichy dercos anti dandruf kullanıyorum ama cildimde olmadığı için bilemiyorum.Belki saçında olanlar vardır diye yazdım büyük oranda geçiriyor.

Ya kızlar stres atım moralim yerine geldim dökülme azaldı kızarıklık ise hafifledi ben şok ama başım kaşınmaya başladı;(

Ya saçtaki kaşıntıyıda alıyor mu ? Yüzüm hafifledi bu şefer saçım kaşınıyor?

10 yıldır uğraş sonunda bulduğum çözüm. Saç için vichy dercos yeşil olan, yüz için momecon sıvı losyon bende % 100 çözüm sağlıyor.oluştukça kullanın ayda bir oluyor bende oluşmaya başlayınca sürün 2 güne geçiyor. Sadece bunları yazmak için üye oldum büyük dert çünkü yıllarca çektim bende şükür şimdi rahatım kullanın inş sizdede işe yarar

EGZA-S sabun iyi gelir aktarlardan bulabilirsiniz ama 14 gün boyunca kullanmanız gerek pes etmeden her gün birde hergün sık sık duş alın cildinizdeki bakteri saçınızı dökmesin üremesin yani..her hangibi krem sürmeyi denemeyin deneyen arkadaslar saçı döktürdü kremlere..saç dipleri yara ise sabunla ancak..birde her gün duş alarak geçer ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…