saclarımda kepek dokulme ve inanılmaz kasınma var elim surekli sacımdakac senedir bunun icin doktora gidiyorum losyon sampuan verio kullanınca gecio bi iki ay sonra yine baslıo bu aralar yine arttı bu sikayetler ne yapcam off daha iki uc ay once gittim doktora. bunun icin bana onerebilceginiz bi sampuan veya herhangi bisey var mı. ketoral aldım yine onu kullanıom normalde faydası olurdu ama bi degisiklik yok simdi. onun yanında bide otacının on bitkilisini kullanıodum o da bitti bugun ya da yarın yeni bi sampuan alcam internetten arastdrdım daha cok kafam karıstı naturway sarımsaklı sampuan mı alsam organıcum mu sebamed mi bilemedim bi fikir verin lutfen bunlar dısında onerceginiz bisey var mı ya da???
saclarini yikadiktan sonra sirkeli suyla tamamla cnm yada yogurt+sodyum bikabornat karisimini sur kafanda tut sacini yikamadan once... sirkeli su icin pek emin degilim ama denersen bisey kaybetmezsin ...yogurtlu sodyumu ben yaptigimda gercektende etkisi vardi yalnz kalici bi cozum degil galiba...deneyebilirsin cnm bikereden bisey kaybetmezsin
elma sirkesini oneririm bende cnm ama normal uzum sirkesinide denersen bi sakincasi olmaz diye duusnuyorum:44:saol canım sirkeyi okumustum bende burda ama hic denemedim elma sirkesinin iyi geldigini soyluyolardı evde üzüm sirkesi var onu denesem mi aynı etkiyi yapar mı yoksa elma sirkesi mi alayım?
elma sirkesini oneririm bende cnm ama normal uzum sirkesinide denersen bi sakincasi olmaz diye duusnuyorum:44:
head & shoulders limonlu olanini onerebilirim cnm o sampuan bana ck iyi geliyor hem saclarim yaglanmiyor bir kac hemde kepege karsi etkili en azindan bende....pantene ornegin bende kepek yapiyor nedenini bilmiyorum ertesi gunde sacim yaglanmaya basliyor...bitek ezcaneden alabilcegin bir tur sampuan soleyemicem cnm...peki cnm cok tesekkur ederim. sampuan onerin var mı peki?
head & shoulders limonlu olanini onerebilirim cnm o sampuan bana ck iyi geliyor hem saclarim yaglanmiyor bir kac hemde kepege karsi etkili en azindan bende....pantene ornegin bende kepek yapiyor nedenini bilmiyorum ertesi gunde sacim yaglanmaya basliyor...bitek ezcaneden alabilcegin bir tur sampuan soleyemicem cnm...
bide sirkeyi haftada bir falan mı yapcaz cnm yoksa sacımızı her yıkadıgımızda mı?
haftada bir veya 2 yap cnm cok abartma bence...ama 1-2 hafta denedikten snra fark gormezsen cnm devam etme istersen... deneme amacli yap sonra bi muddet birak bakalim yeniden eskisi giib mi olcak..bilmyiorum karar senin cnm ins bi caresini bulursun
tamam tatlım tesekkur ederim denicem bakalım sirkeyi deneye deneye bi hal oldum zaten cam terebentin karanfilli su zeytinyagı sarımsak kına o bu
tamam canım saol doktor bana market sampuanı kullanma bitkisel sampuan kullan kepek icin olanlardan demişti bende o yuzden kararsız kaldım eczacılara sorsam onlara da guvenemem sonucta para kazanıo adamlar hangisi onun işine gelirse onu onerir
ayy kiyamam...ne demisler " sora sora bagdat bulunur" :)) sen doktora gittignde cnm hormonal vs testler bisey yapti mi...nedeni neymis seboreya nin?kolay yaglaniyor mu sacin?
bitki sampuanlari hic kopuk yapmiyor sac sanki yikanmamis gibi duruyor bende :)) ives rocher var ya onlarin urunleri bitkisel guya :)) alayim dedim kepek icin vardi bi sampuan ama hic kopurmuyor simdi duruyor ole dolpta yuzune bakan yok:)
heh hehbende otacı on bitkili bitti kepek icin olanını alayom dedim aldım amaaan sacımı nasıl doktu iki kere mi uc kere mi ne yıkadım bıraktım eşim kullanıo smdi
Canım bende 2 seneden beri zaman içerisinde azalarak devam eden seboroik dermatit var saçlarımda da vardı ama bebek şampuanı kullandım ben yüzümde çok fazlaydı bioderma ürünleri uzun süreli kullanımda etkili oldu. Sana tavsiyem hayatındaki kimyasalları bir süre çıkarman çıkarabildiğin kadarını. Atak döneminden sonra inişe geçiyor sadece kullandığın ve güvendiğin ürünlerde ısrarcı ol ve düzenli kullan. Bir de stresten uzak kalmaya çalış.
hihih kiz at o sampuani evden :)) kocan kel kalcak yoksa D hihih
ayy yok kız onun fırca gibi sacları var masallaahcok kepegi vardı hatta ii geldi ona bana yaramadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?