Seboraik dermatit nasıl kurtulucam 😭😭

seboreik dermatit benim canım hastalığım. tedavisi yok alevlenir söner. şimdi tavsiyelerime gelelim.
core satin sarı olan. çok alevli dönemimde cildimi hafifleten tek şey bu. kortizon yok.
günlük yıkama için bioderma sensibio ds+ hem yıkama jeli hem krem. günlük kullanıma uygun. pul pul görünümü düzeltiyor.
saçlarımda da var benim.
ducray kelual ds ve elution şampuan
bunların hepsi biraz cep yakan ürünler ama işe yarıyorlar. hepsi denenmiştir. şimdi hamileyim bir çoğunu ne olur olmaz diye kullanmıyorum. allahtan gebelik hormonları işe yarıyor.
Dip not hiç birinde kortizon yok. bence kortizon bu hastalığı sadece bastırıyor. bırakıldığında daha alevli geri geliyor en azından bende denediklerim içinde ketoral tarzı hiç bir işe yaramayan şampuanlar var temizlemiyor bile saçı ama elseve in yeşil şişeli şampuanı market şampuanları içinde en iyi geleni

Benim 20 senedir var ne yazik ki, sacli deride. Kaslarimda da zaman zaman cikiyor ben elimle aliyorum kabuklu kismi. Kaslarim icim degil ama saclarim icin neler kullanmadim ki. Nizoral ketoral fungural kukurtlu sampuan vs vs. Bir ara dermatolog zeytinyagli ilacli bir karisim vermisti,kullandigim sure boyunca tertemizdi sac derim. Birakinca yine cikti. Yani ben bununla yasamayi ogrendim artik.

seboreik dermatit benim canım hastalığım. tedavisi yok alevlenir söner. şimdi tavsiyelerime gelelim.
core satin sarı olan. çok alevli dönemimde cildimi hafifleten tek şey bu. kortizon yok.
günlük yıkama için bioderma sensibio ds+ hem yıkama jeli hem krem. günlük kullanıma uygun. pul pul görünümü düzeltiyor.
saçlarımda da var benim.
ducray kelual ds ve elution şampuan
bunların hepsi biraz cep yakan ürünler ama işe yarıyorlar. hepsi denenmiştir. şimdi hamileyim bir çoğunu ne olur olmaz diye kullanmıyorum. allahtan gebelik hormonları işe yarıyor.
Dip not hiç birinde kortizon yok. bence kortizon bu hastalığı sadece bastırıyor. bırakıldığında daha alevli geri geliyor en azından bende denediklerim içinde ketoral tarzı hiç bir işe yaramayan şampuanlar var temizlemiyor bile saçı ama elseve in yeşil şişeli şampuanı market şampuanları içinde en iyi geleni
Bioderma sensibio h2o pembe siseyi mi kullaniyorsunuz? Yuz temizleme suyu olan. Ben onu kullaniyorum ve daha iyiyim. Kremi oldugunu bilmiyodum. Varsa alayim. Dermotolojik urunler gercekten cok pahali. Insanlar bi sampuana 10 15 lira verip gur gur saclarla gezerken ben minicik sampuana 80 100 tl vermek zorunda kaliyorum:(

Bioderma sensibio h2o pembe siseyi mi kullaniyorsunuz? Yuz temizleme suyu olan. Ben onu kullaniyorum ve daha iyiyim. Kremi oldugunu bilmiyodum. Varsa alayim. Dermotolojik urunler gercekten cok pahali. Insanlar bi sampuana 10 15 lira verip gur gur saclarla gezerken ben minicik sampuana 80 100 tl vermek zorunda kaliyorum:KK43:
h2o değil. ikisi paket halinde satılıyor. sensibio ds+ ismi krem jel beraber satılıyor. evet malesef çok pahalılar gerçekten 80 küsür liraya küçücük şişede geliyorlar ama o kepekli görüntüyü kurtarıyorlar

Az önce birbaktarı aradım oda aynı sfa kremi ve bir sabun verebiliriz dedi kremin fotoğrafini atarmısniz
Şuan evde değilim malesef ondan atamıyorum ama küçük bir kavanoz almıştım, vazalin gibi yoğun kıvam da bir kremdi. Bir de o bölgeye içeriğin de alkol olan hiç bir ürün sürmeyin

Az önce birbaktarı aradım oda aynı sfa kremi ve bir sabun verebiliriz dedi kremin fotoğrafini atarmısniz
2257446

Benim aldığım buydu ama ben rastgele almıştım daha kaliteli olanları da vardır, bu bile bayağa rahatlatıyor. Direseğim de olanı tamamen geçirdi, kulağımdakine de hergün sürünce kabuklu görüntü kayboluyor

h2o değil. ikisi paket halinde satılıyor. sensibio ds+ ismi krem jel beraber satılıyor. evet malesef çok pahalılar gerçekten 80 küsür liraya küçücük şişede geliyorlar ama o kepekli görüntüyü kurtarıyorlar
Himm tamam o baskaymis. Ben sacimdaki seboreye 20 senedir care bulamadim. Gectigi donemler sadece o karisimi ve losyonu kullandigim donemdi. Birakinca geri geldi. Insan artik birlikte yasamayi ogreniyor..

Back
X