Saç Rengi ve Saç Boyama Şebnem'in saç rengi ne?

mahser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
36
0
86
44
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Daha önce saçımı bir defa kuaförde boyattım. Rengi çikolata kahve idi ama boyatalı neredeyse 1 yıl olacak ve saçlarım çok kötü görünmeye başladı. Daha ekonomik olması açısından evde kendim boyamak istiyorum.

Loreal ürünleri içinde arama yaptım ancak o kadar çok ürün çeşidi var ki.Casting color, natural colors, excellence.. Bana casting color serisi amonyaksız olması ve parlaklık vermesi açısından cazip geldi ama natural colors da bitkiselmiş. Yani hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim

Aslında koyu kahve veya koyu kakao rengi gibi koyu bir renk istiyorum.Resimde yolladığım Şebnem Ferah'ın saç rengi istediğim renk diyebilirim. Ama bu renk ne ve benim cilt rengime uyar mı bilemedim. Esmerim ben. (yani buğday ten sayılır aslında)

Kısacası bana bir renk ve ürün tavsiyesi yapabilirseniz çok sevinirim.

İlginiz için şimdiden teşekkürler..

canım ben şimdiye kadar lorealın boya urunlerinin tum serilerini defalarca kullanmış bırı olarak senin saçın için kesinlikle loreal castıng amonyaksız serisini onerıyorum. amonyaksız oldugu için saçı yumuşatıryor ve parlaklık verıyor saglıgından da olmuyor saçın.
natural colors bıtkısel değil. sadece oda amonyaksız ama lorealle natural colors kıyaslanamaz bıle. tercihin loreal castıng olsun. ve esmersen loreal castıngın çıkolota kahvesi vardı sanırım onu deneyebılırsın

ben castıng loreal acık kestaneyi aqldım bembeyaz yüzüm ortaya cıktı öneririm şimdide bayramda koyu kestane alıcam bakalım

tam hatırlamıyorum ama kestane şekerimiydi( loreal castıng )neydi..
ben amonyaksız olan lorealını açık kestanesine boyadım baya koyu oldu
koyu kestane siyah olur alma bence
ama bu kestane şekeri çok tatlı bi renkti
kestane ama arada kızılarda var..o renkle istediğini elde edersin gibi
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…