şebnem im artık kucağımda....

• Konu Sahibi Konu Sahibi prize
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prize

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
101
1
96
43
kıslar öncelikle geç yazdığım için özür dilerim.29 eylül 2008 pazartesi günü saat 10.50 de kızımız şebnem dünyaya geldi.malum biliyorsunuz sezeryan doğum ile.çok şükür ikimiznde sağlığı yerinde.sezeryanım gayet başarılı geçti.2.gün her ihtiyacımı görebilcekdurumdaydım.ilk günü biraz zorlayıcı ama korktuğum gibi geçmedi çok şükür.herşey yolundaydı..birşey dışında..doğum sırasında birşeyler yutmuş kızım bu yüsden morarıyordu..5 saat kadar yanımda yoktu.oksijen vermişler.midesini temizlemişler..ama geldiğinde iyiydi çok şükür..ilk gün tüm günn uyudu diyebilirim.meme almakta zorlandı..daha doğrusu memeyi alıyor fakat emme refleksi gelişmemiş daha.ikinci gün emmesinide öğrendi yavrum...çok muhteşem bi duygu..darısı başınıza..umarım hepiniz sağlıklı bi şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..allah o günlri görmeyi nasip etsin size inşallah..şimdilik hoşçakalın..daha sonra tekrar yazacağım sizlere..

canım gözünaydın hayırlı olsun...Allah hayırlı yazılar yazsın inşaallah... Darısı başımıza :))

prizecım iyi olmana sevindim canım bebeğin de çok şükür iyiymş şimdik Allah analı babalı sağlıklı bi ömürnasip etsin işallah

allah analı babalı büyüytsün canım çok sevindim.inşallah bizde en yakın zamanda kucağımaza almayı nasip eder allah...

rabbim analı babalı büyütsün müthiş birr duyguuuu.rabbim isteyen herkese nasip etsinn.

tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun bir ömür dilerim bebişinea.s.

Allah anali babali buyutsun insallah...saglikli uzun ömürler versin yavruna..
darisi da basimiza...

canım çok geçmiş olsun kurtardın, allah bundan sonrada yardım etsin sana ve tüm annelere....

canım benim gözünzydın rabbim güle güle büyütmeni nasip etsinn inşallahhh..darısı başımızaa.s.

gözün aydın..
tebrık edıyorum seni canım..
güle güle buyut bebişini..

tebrik ederim.geçmş olsun.a.s.Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin yavruna.öyle böyle derken sen de atlattın çok şükür darısı bizlere

tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün geçmiş olsun

Prizecım gözünaydın.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah.Darısı tüm bekleyenlerin başına.Rabbim bizleride sağlıkla kavuştursun yavrularımıza.:Saruboceq:

gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün.hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…