evet arkadaşlar 16 nisan c.tesi saat 21:00 da bostancı gösteri merkezinde şebnem ferah.ve ben deli gibi şebnem ferah hayranıyım,ama kocam götürmüyo ya walla bilet parasını ben vericem diyorum,daha ne istiyo,niye gelmiyo bilmiyorum konuyu bir derdim var bölümüne açıcaktım da utandım,ne dertleri olan var:26:
canım ben izmirde gittim 2 gün önce güzeldi:)
ama ayakta tıkış tıkış haşatımız çıktı biraz pişman olduk
meğer vip bölümü varmış bilsek önceden ordan alırdık ama girince farkettik
belki tıkış tıkış olmayı sevmiyordur
açıkçası milletin ter kokuları arasında millete sürtüne sürtüne izlemekten zevk almıyorum ben de
bak bakalım öyle bi yeri varsa o salonunda vip gibi ordan paraya kıy al o da gelmek zorunda kalır :)
canım öncelikle ilgin için teşekkürler
daha önce hiç konsere gitmedik ki walla sen demeden bn de bilmiyodum ortamın öyle olduğunu.bu konser yattı zaten artık kaç gün kaldı şurda biletler bitmiştir.bu arada konser bostancı gösteri merkezinde netten baktım resimlere oturma yerleri var ama bilmiyorum ki.neyse hayırlısı bi dahaki konsere inşallah.tekrar sağol cevabın için,bunları bilmem ii oldu.
aaahhh ahhh kaçırdım izmir'dekini gidemedim bari sen git..bence eşine şöyle teklifler sunabilirsin:
-eğer gidersek sonraki 1 ay boyunca tek başıma alışverişe çıkarım( alışveriş sevmeyen eşler için)
-eğer gidersek 1 ay boyunca evde son ses maç izleyebilirsin (maç seven eş için)
-eğer gidersek çıkışta sana pizza ısmarlarım en büyük boy (pizza seven eşler için)
.
.
.
.
uzatılabilir:):)