Şebnem Ferah / Benim Adım Orman! 16.12.2009 Yeni Albüm..!!

ToNe_Def

Burayı seviyorum.
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
485
41
118
İzmir
Albümdeki Eserler:

1. Merhaba
Söz & Müzik : Şebnem Ferah
2. Benim Adım Orman
3. Yalnız
4. ıstiklal Caddesi Kadar
5. Eski
6. Mahalle
7. Ateşe Yakın
8. Serapmış
9. ınsanlık
10. Bazı Aşklar
11. Uçurtma
12. Eski - 2

Albüm ile ilgili diğer bilgiler:

Rock müziğin başarılı kadın vokallerinden Şebnem Ferah’ın merakla beklenen 6. stüdyo albümü “Benim Adım Orman” Pasaj Müzik etiketi ile 16 Aralık’da müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor..

Sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah’a ait 12 şarkının yer aldığı “Benim Adım Orman” albümü, 6 aylık stüdyo çalışması sonucunda tamamlandı. Tarkan Gözübüyük prodüktörlüğünde, 101 Stüdyoları'nda kaydedilen albümde, Şebnem Ferah’a klavyelerde Ozan Tügen, gitarlarda Metin Türkcan, bas gitarda Buket Doran, davullarda ise Aykan ılkan eşlik ediyor.

--------

Gözümüz aydın kızlar senelerdir beklediğimiz albüm artık aramızda! :sm_cool:
Yarın ilk işim albümü almak olacak kaydirigubbakcemile4

Son düzenleyen: Moderatör:
yine süpper bi albüm şebodan dün akşam ilk parçasını dinledim..alışılmışın dışında bi sound u wardı ve eşsiz şebo sesi :lepi:

eğer yarına kadar meraktan çatlamış olmazsam, alıp dinleyeceğim albümüüüdelikafadulden
çok heyecanlıyım yaa her Şebo albümünde aynı şey oluyo bana

Ben dün aldım bile kaydirigubbakcemile4
Hepsi birbirinden güzel şarkılar. fotoğraflar da harika..
Mutlaka tavsiye ederim şeboist olarak kaydirigubbakcemile5

Şebnem yok sattı!
Şebnem Ferah’ın yeni albümü Benim Adım Orman satış rekoru kırdı!

Şebnem Ferah ’ın, dün çıkan yeni albümü “Benim Adım Orman”, müzikseverler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Rock müziğin başarılı ismi Şebnem Ferah’ın, 4.5 yıl aradan sonra yeni şarkılarından oluşan albümünün internet üzerinden sınırlı sayıda satışa sunulan imzalı CD ve posterleri, satışa çıktıktan yarım saat sonra tükendi.
Ayrıca ilk klibin yalnız adlı parçaya çekileceği belirlendi.
:lepi::lepi:

ıstiklal Caddesi kadar ve yalnız'ı dinleyebildim. ıkisini de beğendim ve yine yapmış yapacağını diye geçirdim içimden. ılk fırsatta tüm albümü dinlemek lazım!

Can Kırıkları albümünden sonra fazlasıyla durgun( nasl bir tanımlamadır bu :bbo:)bir albüm olmuş,o Şebnem Ferah'ı Şebnem Ferah yapan çığlıklar nerede?Mahalle şarkısı hariç adamakıllı bir çığlık yokfisfisfis
Yalnız
Mahalle
Merhaba
Ateşe Yakın,şarkıları beğendiklerim.
kaydirigubbakcemile2

Merhaba ve Yalnız dışında çok ısınamadım şarkılara....Can Kırıklarından sonra hele beni tatmin etmedi bu albüm...ama Şebo'dur, Can'dır o ayrı...:kedi:

çok beğendim tam Şebnem ' e yakışır bir albüm olmuş. şimdilik benim için öne çıkanlar

Yalnız
Benim Adım Orman
İstiklal Caddesi Kadar

Şebom yine yapmış yapacağını çok ta güzel olmuş albüm harikaa bütün şarkılarını beğendim hihoyyyt

Back
X