• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şebnem Dönmez saçlarını 3 numara kestirdi

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
Şebnem Dönmez saçlarını 3 numara kestirdi
Son dönemde kadınlar arasında çok rağbet gören erkek tıraşı modasına Şebnem Dönmez de uydu.
07 Kasım 2015
563de73a0f2544484859f9c2.jpg

• kelebek.

Saçlarını 3 numaraya vurduran ve tıraş sırasında çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan oyuncu, bu radikal değişikliğin sebebini yine aynı hesapta açıkladı.

563de73a0f2544484859f9c4

“Hayatında yeni bir dönem başlıyorsa, bu yeni dönemi onurlandırmak adına çok önemli ve etkili bir adım. Ben de hayatımda yeni bir dönemin başladığını hissediyordum. Yeni ‘ben’e doğru yola çoktan çıktığımı, artık bu yeni benin duygularımda, davranışlarımda, bakış açımda, algılayışımda kendini net olarak gösterdiğini fark ettim. Bu yeni dönemi, bu yeni ‘ben’i onurlandırmak, onu en güzel şekilde ağırlamak için saçlarımı kazıttım. Saçlarımın uzunluğunun işaret parmağımın tırnağının yarısı kadar olması korkutucu geliyordu ama değilmiş, hatta çok nefismiş. Sonuçta, kestirdiğimden beri bir an bile pişman olmadım. Sembolik olarak eskiye veda etmenin, yeni dönemi onurlandırmanın daha güzel ve anlamlı bir yolunu düşünemiyorum.”

563de73a0f2544484859f9c0

gerçekten ilginç sırf trend oldu diye bu kadar kısa kestirmek, ben yakıştıramıyorum ya

Yakışmamış bence. Şimdi erkekler bile böyle kısa kestırmıyor saçlarını..

bu ikinci.şimdide bu moda olur, herkes tek tek gider kestirir modaya uycaz diye. hiç yakışmıyo. ayrıca depresyon sebebi nasıl kıyıyolar güzelim saçlarına

Hic yakismamis.
Nedir bu erkeklere ozenme anlamiyorum
.

Back