• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Sebi İxir kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ae87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

ae87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
3
0
86
Arkadaşlar merhaba,

28 yaşındayım, ergenlikte dahi sivilce problemi çekmemişken, bu yaşta sivilce belasıyla uğraşıyorum. Sadece çenemde sürekli sivilce çıkıyor. Hatta biri geçmeden biri çıkıyor ve çenem mahvolmuş durumda. 5 ay sonra evleniyorum ve acilen bir çözüm bulmam lazım. Annem TV'de haberlerde görmüş, "SEBİ İXİR AKNE, AKNE İZLERİNDE VE LEKELERİNDE 3'LÜ ETKİLİ KREM" . Bir Türk bulmuş bu kremi ve akne, akne izleri vs. kesin çözüm olduğunu söylüyor. İnternetten şikayet, yorum falan aradım ama bir şey bulamadım. İçinizde bu ürünü kullanan, bilgisi olan varsa yorum yazarsa çok sevinirim. Alıp almama konusunda çok kararsız kaldım.

Ben kullanıyorum kizariklik sedef yara yanikizi için kokusu resmen bulasik deterjani gibi

kullanmaya başlayalı 5 gün oldu.ilerleyen zamanlarda sonucu iletirim size.en az 4 hafta da ürün kendini belli eder.
ama ilk izlenim ciltte gözeneklerde sıkışma var diyebilirim.deri altındaki sivilceleri dışa çıkartıp sonra kurutuyor gözlemlediğim kadarıyla.

Sebi ixir leke kremini kullanan var mı hamilelik sırasında oluşan lekelere faydası olur mu

kullanmaya başlayalı 5 gün oldu.ilerleyen zamanlarda sonucu iletirim size.en az 4 hafta da ürün kendini belli eder.
ama ilk izlenim ciltte gözeneklerde sıkışma var diyebilirim.deri altındaki sivilceleri dışa çıkartıp sonra kurutuyor gözlemlediğim kadarıyla.
Memnun kaldınız mı kremden

slm kremle ilgili yorumlarınız nedir. lekelerinizden kurtuldunuz mu

sebi iksir leke kremi 3 ay olucak kullanali ben leke icin aldim cunku cillerim var renk acilmasi oldu baya sönükleşti yok etmedi henüz cildi guzellestiriyo ama tam olarak 6 ayı tamamlayarak görücem zaten ise yararsa mutlaka yazarım

Bende cok seyler denedim lekelerim icin ama bitmiyor hep geri geliyor fazlasiyla memnun olup gecirdi tamamen diyen dutsam alicam hemen

Merhaba arkadaşlar leke sivilce sivilce izi icin size çok güzel sürprizim var isteyen özele gelsin

Back