Youtubeda, facebookta ve kendi sitelerinde krem hakkında okuduklarım ve örnek olarak koydukları resimlerden gaza gelerek 42 tl ye (kampanyadaki fiyatı) aldığım bu krem fos arkadaşlar.yeminle al silverdin sür pişik kremi sür suratına-ki onlar da çözüm değil- daha etkili olur.Krem fos çıktı.Kanmayın siz de yok sebi su yok sebi yağ içeriğiyle tubitak destekli buluş laflarına.Tubitak destekli buluş lafı zaten ikna edici oldu ben de.Birileri çıkıp şimdi çıkacak herkeste akneye sebep farklı olabiliyoretki etmemiş olabilir vs vs.Benim hormonlarım normal.Cilt temizliğimi doktorumun önerdiği ketoral ile cilt temizleme makinesiyle yapıyorum.Karma bir cildim var.Velhasıl kelam umutsuz vaka değil ve az da olsa bir etkisini gösterirdi.Abartılıyor bu krem bunu sizlerle paylaşmak istedim.Ben burda sizde de etki etmez demiyorum.Denemeye değer bulan buna parasını harcamak isteyen denesin.Banane sonuçta ama buna sihirli iksir gözüyle bakanlar-sivilcelerden bıkkın olanlar anlar o psikolojiyi-bu sözler size:YOK ÖYLE BİRŞEY.
Hiçbir platformda olumsuz yorum yok.Bu beni işkillendirdi ama yine de denemek istedim.Ürün 50 ml bephantol bakım kreminin boyutunda geliyo.Açtığımda kremin yarısı yoktu.50 ml fln değil anlayacağınız.O 50 ml ise piyasadaki 50 ml olarak satılan tüm kremlerin markaları bonkör davranmışlar demektir.Bir etki de göremedim zaten.Sitesinin yorum kısmına geri dönüş yaptım.Yayınlanmadı tabiki.Hep yorum kısmında 17 yorum gözüküyor.Onların da dürüst olduğunu düşünmüyorum.Belki fayda gören de vardır.Özgür bir platform burası.Kullamayı düşünenler için kullananlardan objektif yorumlarınızı ankette oylamaya ve yorum kısmına yazar mısınız?