• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sebi Burun Estetiği Ameliyatı

• Konu Sahibi Konu Sahibi sebi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sebi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
77
8
13
Herşey nefes alamama problemiyle başladı... 2,5 yıl önce nefes alamadığım için hastaneye gittim. Yapılan konturollerde burnumda sorun olduğunu ve operasyonla düzeltilebiliceği söylendi. Amelyatı kabul ettim ve oldum. Herşey gayet normaldi burnumun şekli ile ilgili zaten sorunum yoktu. Ancak yapılan operasyondan sonra burnumun önünde düşme , kemiğindede kayma başladı ..
Dr. gittiğimde estetik amelyatı ile düzeltilebiliceğini söyledi. Bende burnumun şekli ile oynanmamasını sadece kemiğin düzeltilmesini istedim .( zaten bundan dolayıda herhangi bir tasarım aşamasından geçmedim ).. Amelyat günü geldi hastaneye yattım amelyatımı oldum büyük bir sabırsızlıkla alçının açılmasını bekledim.. (nerden bilbilirdimki suratımın ortasına nokta kadar burun yapılacağını).Veee beklenen gün geldi alçı çıktı ama ilk başta şişlerden dolayı pek anlayamadım ama daha sonra burnun resmen domuzcuk denilen şekilde olduğu gördüm . Dr. 1 yıl beklememi söyledi düzelicek diye sürekli moral vermeye çalıştı ancak insanlardan o kadar kötü tepki almaya başladıki sonunda doktorumu değiştirdim ..
VEEEE kabus başladı her gittiğin doktor biraz daha moralimi bozdu . Artık aynaya bakmak istemiyodum .. Her baktığımda daha çok kusur görmeye başladım . Yaşadıklarımdan dolayı hiç bir doktora güvenemez oldum . Bir çok doktorla görüştüm ancak karar vermek o kadar zorduki benim için ( ya daha kötü olursa diye sürekli içimde suphe vardı)

Bir tanıdığımız ile Dr. Emre İlhan' nın burun estetiği konusunda çok başarılı olduğunu ve kesinlikle karar vermeden önce kendisi ile görmüşmemi söyledi. Bende Emre Bey'i internetten araştırdım ve hep iyi yorumlar yapıldığını gördüm ve görüşmeye karar verdim.
İlk görüşmemizde kendisinden o kadar çok pozitif enerji aldımki bir daha başka dr. gitmedim. ( En azından hasta ile empati kurması güven verdi) Diğer doktorlar gibi boralim bozuk çıkmadım . Emre Bey'in yapmış olduğu program üzerinde görüşmeler yaptık .( kendini anlattı , yaptığı amelyatları gösterdi , resimlerimi çekerek birlikle tasarım yaptık).
Artık amelyata hazırdım içimde hiç bir tereddüt kalmadı ( bunda Emre Bey!in kendine güvenmesinin çok payı var). 10 aralıkta Amelyat oldum kaburgamdan kıkırdak alınarak tamamen burnum baştan yapıldı . yaklaşık 1,5 ay geçti şu anda aldığım tepkiler bile bana yeter tam ileşmiş olmamasına ramen suratıma yakışan burnum var artık ..
:52:

cnm kaburgandan kıkırdak almak için orayı yardı herhalde sonra da dikiş attı peki iz kalmıcak mı?

evet göğüsün bitiş yerinden açılarak alındı estetik dikiş zaten gözükmüyor ..

öncesi ve sonrası resimlerimi eklicem :)

Hayırlı olsun:7: İnsanın yaptırdığı estetik operasyondan mutlu olması gibisi yok:21:

Geçmiş olsun sebi :) Emre Bey eminim çok güzel bir burun çıkarmıştır ortaya.mutlulukla bak hep aynalara:)

Teşekkür ederim ,
aynen aynalar küsmüştüm :)

Son düzenleme:
güle gülekullan cnm..ne mutlu sana mutlusun..darısı başımıza...çok merak ettik..resimlerini bekliyoruz 4 gözle..

senin adına cok sevindim canım ... umarım artık burnunla ilgili bi sorun yaşamazsın,, resimlerini merakle bekliyorm =)

canimmmm coook gecmis olsun..yazini okudum...beni hatirlattin bir nevi bana:D bende emre beyden once iki doktordan tam ameliyat gunu kacmisdim :D iyiki de kacmisim diyorum sonra emre beyi tanidim burdan ...arasdirdim ve ilk gorusmemde cokkkk guven verdi ve bi hafta icerisinde hemencik ameliyatimi olup cikdim...ve kendisinden coook memnunum...artik aynam elimden dusmuyor adim kokosa cikdi:D senin adinada cookk sevindimm...bitanem gule gule kullan burnusunu...resimlerini oncesi ve sonrasini cookkk merak ediyoruz ve bekliyoruz kal saglicakla...:52:

Eğer burun amelyatı olmak istiyorsanız inanın gezmenize gerek yok .. Emre Bey bu konu da doğru seçim en azından görüşmeye gitmenizi öneririm .

merak edenler için :)

Eklentiler

• $IMG_0146.webp
    $IMG_0146.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_0150.webp
    $IMG_0150.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
merhabaa cok gecmis olsun!
darisi benm gibi korkanlarin basina:59:
cok guzel olmus burnun onden de fooy koyarsan sevinirim:))
sevgiler

Back