- 21 Nisan 2016
- 812
- 285
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Hiçbir suçum yok bu kişi zamanında tanıdıklarıma da aniden sırtını dönmüş sebepsizce küsmüş birisi whatsapta da beni engellemiş ne ayıp ya tamam kimse kimseyle zorla konuşmak zorunda değil üstelik de engellemek nedir çoluk çocuk değil sonuçtaGünaydın, öncelikle suçunuz olup olmadığını karşı tarafla konuşmadan bilemezsiniz. Önce bir konuşun sonra da tavır alıyorsa alsın deyin
aynen ya böyle insanlara hayat boyu denk gelmek istemiyorum çok kalitesiz ve seviyesiz bir davranış akıl sorunu olan insancık bence bunlarKendi kendine barıştığında da konuşmamak
Eğer sizden uzaklaşmak istiyorsa sebepsiz yere küsmüş olabilirmerhaba sebepsiz yere küsen insana karşı nasıl bir tavır sergilemeliyiz? Üstelik hiçbir suçunuz, karşı tarafa karşı yaptığınız hiçbir hata yok ise? böyle mendebur insanlara karşı tepkimiz nasıl olmalı?
işte bu bence insanlık dışı hareket kimse kimseyle zorla konuşmak istemez tabiki ama bunu insani olarak dile getirebilirdi ayrıca bu bence kul hakkı çünkü en son konuştuğumda gayet güzel hoş sohbet konuştuk kapattık ve o zamandan bu zamana asla bir incitici ne sözüm ne davranışım oldu üstelik ergen gibi whatsaptan'da engellemek nedir ya e ayıp saygısız kalitesiz birisiymiş en son geçen hafta cuma mesajı gönderdim otomatik herkese yanıt vermesini geçtim engellemiş ya ne ayıp ben bu insana asla hakkımı helal etmiyorum sizce kızmakta söylediklerimde haksız mıyım?Eğer sizden uzaklaşmak istiyorsa sebepsiz yere küsmüş olabilir
cuma mesajı göndermişim ya hiç cevap verme engelleme yada insani olarak bir cevap ver ama sen ikisini yapmayıp direk en son cuma mesajını gönderdikten sonra engellemiş beni yazık Allah işini gücünü rast getirmesin afedersiniz sinirlenmemek elde değil hakkım varsa da yoksa da o B.Y isimli şahıs harak zıkkım olsunEğer sizden uzaklaşmak istiyorsa sebepsiz yere küsmüş olabilir
Toplu cuma mesajı mı attınızcuma mesajı göndermişim ya hiç cevap verme engelleme yada insani olarak bir cevap ver ama sen ikisini yapmayıp direk en son cuma mesajını gönderdikten sonra engellemiş beni yazık Allah işini gücünü rast getirmesin afedersiniz sinirlenmemek elde değil hakkım varsa da yoksa da o B.Y isimli şahıs harak zıkkım olsun
tamam da engellemek nedir daha önceden attığım mesajlara cevap veren yüce zaat çok sıkılmış ki insan yerine koyup adam sanıp hal hatır sormamdan engellemiş karaktersiz bu Regaip kandili hürmetine asla o insana hakkımı helal etmiyorum B.Y isim soyisimli şahısa asla hakkımı helal etmiyorum bana yaptığını inşallah bir başkası da ona yapar bu arada hayırlı kandillerToplu cuma mesajı mı attınızben de hoşlanmıyorum ondan da engellemiyorum tabi kimseyi
Teşekkür ederim Rabbim tekrarına nasip etsin Amin yer gök dua üzerine ama cidden çok sinir bozucu olay asla kişiyi takmıyorum afedersiniz canı cehenneme ben Rabbime havale ettim ve asla hakkımı helal etmiyorum bu yaptığı insanı zan altında bırakma ve kul hakkıdır Hayırlı günler dilerim.Size de hayırlı kandiller. Ben böyle birşey için sinirlenip kızdığımda 7 kere ayetel kürsi okuyorum tavsiye ederim çok iyi geliyor. Unutup gidiyorum o olayı
tamam da engellemek nedir daha önceden attığım mesajlara cevap veren yüce zaat çok sıkılmış ki insan yerine koyup adam sanıp hal hatır sormamdan engellemiş karaktersiz bu Regaip kandili hürmetine asla o insana hakkımı helal etmiyorum B.Y isim soyisimli şahısa asla hakkımı helal etmiyorum bana yaptığını inşallah bir başkası da ona yapar bu arada hayırlı kandiller
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok.merhaba sebepsiz yere küsen insana karşı nasıl bir tavır sergilemeliyiz? Üstelik hiçbir suçunuz, karşı tarafa karşı yaptığınız hiçbir hata yok ise? böyle mendebur insanlara karşı tepkimiz nasıl olmalı?
Günaydın.
Neden bu kadar abarttığınızı anlamadım. Adam görüşmek istemiyor ki uzaklaşmış işte.
Hakkını haram etmek çok büyük bir iş değil mi?
kesinlikle zaten ben hep hal hatır sordum o hiç oralı bile olmadı bir kere bile nasılsın demedi şöyle bir düşündüm de yok ya insan olmayana insani değer vermişim adam sanmışım ama değmezmiş üç para etmez kişiKendi kendine küsen insan kendi kendine barisacaktir. Ona cevabı o gün barışmayarak verin.
Kendi kendine takılsın.
Takmamış haliniz hakkınızı haram etmek midir?Günaydın takmadım sadece insan olan konuşmak istemese bile usulünce söylemeli bunun bendeki adı kişiliksizliktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?