Sebepsiz yere konuşmama problemi

Hayvanlari severim

Bir yol var ama dünyadan uzak...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
98
57
Merhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim
Eşimle nerdeyse 10gundur aramiz soğuk konusmuyoruz birbirimizle ama sebep yok yani birşey için kavga etmedik. Ben oglumuzun ilk yaş gününde bazi seylere kirilmistim ama onu dahi soylemeden birbirimizin suratina bakmaz olduk. Bazı günler eline saglik diyor yada gunaydin diyor ama cogunlukla demiyor tabiki bende demiyorum. Zaten ayri yatiyoruz. Aslında geçen onu reddettim, aramiz kotuyken sadece sevişmek istemedim onun istekleri için. Once benim iyi hissetmem lazim degil mi? Kizdigim yonler ise oglumun dogum gununden bir onceki gun gereksiz olarak yaptığı balon fiyati meselesi asla cimri degil cok bonkordur ama neden fiyatini problem edip kardesimin yaninda gereksiz pahali bunun için bir gun çalışıyorum muhabbeti yapti bilmiyorum asla yakistiramadim. Bir digeri ise son bir haftadir yüzük takmiyor oluşu. Yeni is yerine basladi ve takmasini istediğimi soylemistim suan bilerek takmiyor bence. Bende gun icinde bir yere oglumla gidersem haber veriyorum ama vermek de istemiyorum kendimi sürekli hesap veriyormuş gibi hissediyorum ve hosuma gitmiyor ama onceden verip de suan vermezsem kesin kavga cikar .
Aslinda o bir adim atmak istedi odamiza geçelim diye ama ben aramiz soğuk ve sadece sevişerek çözmek istemediğim için reddettim niye dedi istemiyorum şuan dedim tamam dedi uyudu.
Sadece cinsel olarak istekli oldugu zamanlarda barışmak istiyor sanki ben oyle hissediyorum. Bi sorun yok aslinda dedigim gibi rahatsiz oldugum şeyleri dile getirmedim kavga da etmedik ama şuan evde yuzumuze bile bakmiyoruz ve yüzük meselesi beni iyice sinirlendiriyor. Bende disarda gezip haber vermemek istiyorum , uyuz 😒

Sevisme kısmı size kalmis da yatakların ayrılması hos olmamış.
Ayrıca pinti olmamak demek her sunduğumuz teklife evet denecegi anlamına gelmez ki.
Gerçekten pahalı gelmiş demek ki balonun fiyatı.Cunku genellikle eli açık diyorsunuz.
Bir adım atmış ve istememişsiniz.
Yüzüğü çıkarmaya ,yatakları ayırmaya kadar vardiysa iş bir süre sonra isteseniz bile toparlanmaz.
Seviyorsanız acilce mudehale edin.
Bugün yatağı ayırıp yüzük çıkaran,yarın temelli gider.

Sevisme kısmı size kalmis da yatakların ayrılması hos olmamış.
Ayrıca pinti olmamak demek her sunduğumuz teklife evet denecegi anlamına gelmez ki.
Gerçekten pahalı gelmiş demek ki balonun fiyatı.Cunku genellikle eli açık diyorsunuz.
Bir adım atmış ve istememişsiniz.
Yüzüğü çıkarmaya ,yatakları ayırmaya kadar vardiysa iş bir süre sonra isteseniz bile toparlanmaz.
Seviyorsanız acilce mudehale edin.
Bugün yatağı ayırıp yüzük çıkaran,yarın temelli gider.
Teşekkür ederim yorumunuz icin. Balon 100tl idi. Yani arada keyif için aksam 2 bira içmese alinabilecek birşey diye düşünüyorum bende.

Bence yatak ayırmak evlilikte en çok kaçınılması gereken şeylerden biri. Çünkü ister istemez eşleri iyice soğutuyor ve araya dahada mesafe giriyor. Bence sizin biran önce konuşmaya ihtiyacınız var. Güzel bi ortam oluşturun ve başbaşa konuşun problemlerinizi 🙌🏻

Aynı evin içerisinde 10 gündür konuşmadan durmak bana nedense garip geldi. Anlaşılan ikinizde bir şeylere kırılmışsınız ama bunu oturup konuşmak yerine birbirinize trip atıp küsüyorsunuz. İkinizde böyle devam ederse aranıza düzeltemeyeceğiniz şekilde soğukluk girebilir.
Evet sanırım o yola giriyoruz yavaş yavaş. İnatçı biri değilim ama nedense ondan bekliyorum bir adım bilmiyorum hislerim öyle söylüyor yoksa da Allaha emanet yani içimden gelmiyor

Neden sevişerek barışmıyorsunuz ki? Bu da bir yoldur. Biz de tartışırsak genelde diğerimiz barışmak için seksli bir adım atar. Aksine bence arayı da tekrar ısıtan bir barışma.
Bilmiyorum bana daha çok ihtiyaç karşılama olarak geliyor. Benimle sarilarak veya sefkat gostererek de barışabilir.
Sirf cani sevişmek istiyor diye barışmak farklı bence

Bence yatak ayırmak evlilikte en çok kaçınılması gereken şeylerden biri. Çünkü ister istemez eşleri iyice soğutuyor ve araya dahada mesafe giriyor. Bence sizin biran önce konuşmaya ihtiyacınız var. Güzel bi ortam oluşturun ve başbaşa konuşun problemlerinizi 🙌🏻
Teşekkür ederim yorumunuz için. Bu durumlarda konusmakta pek iyi değilim genelde. Aslinda sicaktan ve benim 1.5ay once burun ameliyatı oldugumdan dolayi bazen gece vurmaktan korktuğu icin arada ayri yatiyordu ama bu sefer oyle degil sanirim

Evet sanırım o yola giriyoruz yavaş yavaş. İnatçı biri değilim ama nedense ondan bekliyorum bir adım bilmiyorum hislerim öyle söylüyor yoksa da Allaha emanet yani içimden gelmiyor
Seks ihtiyaçtır derken kastedilen şey o değil. İlişkinin bir parçasıdır. Sevdiğiniz insanla sevişmek istersiniz. Yani nefret ettiğin, hoşlanmadığın birine dokunmak istemezsin. Bende arayı bu kadar soğutmak gerçekten mantıklı değil. Siz eşsiniz sevişerek de barışabilirsiniz. Bu kadar keskin olmayın bence ilişkinizde

Bende dün buna benzer bir sebeble eşimle kavga ettim ama bizimkinde sadece konu sevişmeydi bir taraf o şekilde bu maksatla geldiğinde karşındaki insan onu reddeddiginde inanın çok kötü hissediyor eşiniz de ihtiyaç için değil kesinlikle aranızdaki sıcaklığı korumak için sevişmek istemiş ama siz reddeddiginizde çok farklı duygulara kapılmış olabilir kendinizi eşinizin yerine koyun aynı şeyi o size yapsa ne hissedersiniz ?

Seks ihtiyaçtır derken kastedilen şey o değil. İlişkinin bir parçasıdır. Sevdiğiniz insanla sevişmek istersiniz. Yani nefret ettiğin, hoşlanmadığın birine dokunmak istemezsin. Bende arayı bu kadar soğutmak gerçekten mantıklı değil. Siz eşsiniz sevişerek de barışabilirsiniz. Bu kadar keskin olmayın bence ilişkinizde
Evet belki hakli olabilirsiniz bu şekilde düşünmedim farkli bir pencereden bakiyorsunuz. Bilmiyorum keskin olan kismin ben olmadığını düşünüyorum biraz daha bekleyeceğim galiba emin olamiyorum... Belki çok özlem duyarsam gclece salona gidip yatağa gel diyebilirim

Bende dün buna benzer bir sebeble eşimle kavga ettim ama bizimkinde sadece konu sevişmeydi bir taraf o şekilde bu maksatla geldiğinde karşındaki insan onu reddeddiginde inanın çok kötü hissediyor eşiniz de ihtiyaç için değil kesinlikle aranızdaki sıcaklığı korumak için sevişmek istemiş ama siz reddeddiginizde çok farklı duygulara kapılmış olabilir kendinizi eşinizin yerine koyun aynı şeyi o size yapsa ne hissedersiniz ?
Evet kötü hissedebilirdim ki şuana kadar o beni hic reddetmedi aslinda isteyen hep oydu ben biraz daha pasifim sanirim bunu farkettim şuanda

Sevişin sonra yine konuşursunuz ya, çok mu zor?😀 Hem daha sakin bi konuşma olur.
Çok naz aşık usandırır size söyleyeyim bunu. Böyle yaparak soğutursunuz birbirinizi. Yatak ayırmak falan nedir? Oturup konuşun güzelce.
Bilmiyorum aşırı duygular içindeyim. Bir anda sevişmek yoksa da bir anda hayatından çıkmak ister gibi hissediyorum 😂

Bizde de eşim siz gibi, şöyle söyleyeyim eşinizi az çok anlayabiliyorum. İnsan eşi tarafından bu konuda reddedilince özgüveni yıkılıyor öyle kırılıyor ki. Çok geçmeden eşinizi karşınıza alın önce konuşun hatta sevişirken de konuşabilirsiniz siz karı kocasınız trip kavga hemde böyle konuslar için çok gereksiz değil mi ?

Sevişin sonra yine konuşursunuz ya, çok mu zor?😀 Hem daha sakin bi konuşma olur.
Çok naz aşık usandırır size söyleyeyim bunu. Böyle yaparak soğutursunuz birbirinizi. Yatak ayırmak falan nedir? Oturup konuşun güzelce.
Aynen öyle buna katılıyorum aradaki soğukluğu daha da güçlendiriyor bu şekilde olmak

Merhaba sadece içimi dökmek istedim bilmiyorum aranızda bu tür sorunlara yaşayanlar oluyor mu ama kimseyle konusamadigim için yazmak istedim
Eşimle nerdeyse 10gundur aramiz soğuk konusmuyoruz birbirimizle ama sebep yok yani birşey için kavga etmedik. Ben oglumuzun ilk yaş gününde bazi seylere kirilmistim ama onu dahi soylemeden birbirimizin suratina bakmaz olduk. Bazı günler eline saglik diyor yada gunaydin diyor ama cogunlukla demiyor tabiki bende demiyorum. Zaten ayri yatiyoruz. Aslında geçen onu reddettim, aramiz kotuyken sadece sevişmek istemedim onun istekleri için. Once benim iyi hissetmem lazim degil mi? Kizdigim yonler ise oglumun dogum gununden bir onceki gun gereksiz olarak yaptığı balon fiyati meselesi asla cimri degil cok bonkordur ama neden fiyatini problem edip kardesimin yaninda gereksiz pahali bunun için bir gun çalışıyorum muhabbeti yapti bilmiyorum asla yakistiramadim. Bir digeri ise son bir haftadir yüzük takmiyor oluşu. Yeni is yerine basladi ve takmasini istediğimi soylemistim suan bilerek takmiyor bence. Bende gun icinde bir yere oglumla gidersem haber veriyorum ama vermek de istemiyorum kendimi sürekli hesap veriyormuş gibi hissediyorum ve hosuma gitmiyor ama onceden verip de suan vermezsem kesin kavga cikar .
Aslinda o bir adim atmak istedi odamiza geçelim diye ama ben aramiz soğuk ve sadece sevişerek çözmek istemediğim için reddettim niye dedi istemiyorum şuan dedim tamam dedi uyudu.
Sadece cinsel olarak istekli oldugu zamanlarda barışmak istiyor sanki ben oyle hissediyorum. Bi sorun yok aslinda dedigim gibi rahatsiz oldugum şeyleri dile getirmedim kavga da etmedik ama şuan evde yuzumuze bile bakmiyoruz ve yüzük meselesi beni iyice sinirlendiriyor. Bende disarda gezip haber vermemek istiyorum , uyuz 😒
Valla biraz avam olacak ama cinsel isteği olup bu şekilde barışmak istemesi bile nimet bana göre.buradaki konuları okuyoruz.kocamın seks umrunda değil.en azından ihtiyaç duysa barışırız diyen.fazla naz yapmayın bence bu konuda.anladığım kadarıyla öyle ısrar edecek bir isteği de yok adamın.oyy oyy bu günlerde açılan konular hep maddiyatın duygusal ilişkileri bozması üzerine maalesef.ne yalan söyleyeyim.ben de ilişkim etkilenmesin diye kendimle mücadele etmek zorunda kalıyorum.karşı taraftan beklentimi azaltmak ve kendin daha eli açık olmak için.valla zor zamanlar geçiriyoruz. Dirayetli olmamız lâzım.maalesef eskiden olduğu gibi erkekler birkaç adım önde olamıyor maddiyatta.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz kadınlar sorun varken düzeltme girisiminde böyle bir yaklasim görünce hepten deliriyoruz.İsteriz konusalim kırgınlıgımızı söyleyelim konuyu güzelce halledelim.

Yaradilis gereği erkeklerin de sorunu cozme mantigi ise:Ya ertesi güne normal baslamak ve esi tripliyse "1 sene mi uzatalim ya da o dündü dünde kaldı konuyu neden uzatıyorsun"demek bir de yanasarak tabi..🤦‍♀️ aslinda konuyu uzatmak degil kapatmak istiyorlar da mevzuya yanlıs yerlerden daliyorlar.Ha bir de yanlıs yerden dalıp reddedilince hepten sarpa sarar durumu istemedi beni diye dönüstürebilirler..

17 senelik evliyim nacizane tavsiyem en ucunda dön arkani yat fakat yatagi ayirma.

Aynen öyle buna katılıyorum aradaki soğukluğu daha da güçlendiriyor bu şekilde olmak
Bana ilişkide çok kuralcı ve inatçı geldiniz. İllanyatağa gel demek gerekmez. Biz kavgalı olduğumuzda eşim gelir sarılır ben ittirip öyle de böyle de diye devam etmem. Genelde karşılık veririm sevişiriz. Sonra zaten iki taraf da daha ılımlı oluyor. Daha düzgün bir konuşmak oluyor. Yani bir ömür beraber olacaksak neden sonra barışmayalım ki? Seksten sonra nasılsa barışırız. İlla önce çözmemiz gerekmiyor çözülecek pek çok zaman olacak yani.

X