Sebepsiz mide bulantısı

yaren__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2024
1
0
18
Merhaba uzun süredir burdayım ben sebepsiz mide bulantısı çekiyorum o hissi anlatamiyorum kimseye midem bulandıği an hayattan kopuyorum hiç bir şey yapamiyorum uyuyamiyorum sebebi yok psikolojik diyolar nasıl geçiçek yardım edin

doktor bir sorun bulmadıysa psikolojik olduğunu kendinize kabullendirmeniz lazım. sürekl olumlu düşünün, mide bulantısını unutmaya çalışın. demesi kolay ama tek çare bu.

Merhaba, size yorum yapmak için üye oldum çünkü ben de tam 6 yıl çektim bunu. Gitmediğim doktor kalmadı, psikiyatrist kalmadı. Yazılan ilaçlar bile kötü etkiliyordu. En sonunda Dr Hafize Miray hanım var onun yazdığı ilaçla kendime geldim ve 2 yıldır iyiyim. Ben her türlü çareyi denemiş biri olarak söylüyorum ki maalesef bu yoğun psikolojik mide bulantıları ilaçsız geçmiyor. (Eğer tamamen psikolojik olduğundan eminseniz tabii) Psikiyatr desteğiyle ilaca başvurmanızı ve o süre zarfında da psikolojik yardım almanızı ya da kendi kendinize bunun üstüne gitmenizi tavsiye ediyorum naçizane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…