• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz kıskançlık

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
70
18
Kocam bugün karnına noldu dedi baktim çizilmiş gibi iz mi olmuş ne bilmiyorum ben anlamadım nolmus falan dedi ben de bilmiyorum dedim ama soruş şekli rahatsiz ediciydi. Ve birde kina vardı kina sonrası annemde kalacaktım konuşmuştuk anlaşmıştık sonra ben kinaya gidince mesaj attim kendisine vardık diye gunduz aramıştı beni acamamıştım sonra tekrar arayıp neden dönmedin falan... Bende paketim bitti demiştim. yazmış mesajıma cevaben hani senin paketin bittiydi dedim, gün içinde yükledim telden sonra diyor tamam kalma annende falan eve gel kinadan sonra kalıpta napcan gece diyor. Geçenlerde arkadaşıma oturmaya gitmiştim dönmem gereken saatten 3 saat geç döndüm 5 yerine 8 de geldim eve araba saati bulamadığım için 1 saat otobüsün içinde bekledim o 3 saatin 1 saatinde neyse o günden beri bana kızgın neden yetişemedin nereye gittin de arabayı kaçırdın çarşıya mi çıktınız vsss (köyden döneceğim için araba bulamadım) bu şekilde o günden beri koltukta yatıyor kendi onu kandırdım başka yerlere gezmeye gittim şeklinde düşünüyor.. Ben telefonumdan arkadaşlarımla olan msjlar8 sildim o gün o da o yüzden neden sildin bisey olmasa silemezsin vs dedi keşke silmeseydim neyse bu şekilde ne yapmalıyım...
Yani kısaca sürekli kendisinin laflarindan ima seziyorum.

Eşiniz kafasında senaryolar kurup ona göre oynuyor . Bırakın koltukta yatsın umursamayın .

Back