Sebepsiz kargo iadesinde icra tebligi

4slih4n

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2019
22
5
31
Bugün telefonla arandım ve sebepsiz kargo iadesinde bulunduğum için karşı tarafın şikayetçi olduğunu şuan konunun uzlasmada olduğu 500 lira gibi bir rakam ödeyerek bu konunun kapanacağını söylediler ( arayanlar istanbul kartal uzlaşma bürosu olduğunu kendisini de avukat g.d olarak tanıttı) internetten çok sık alışveriş yaptığım için acaba olabilir mi diye düşündüm ustumde nakit yok 1 saate kadar odeme yapacagim dedim sure istedim sonra kaymakamlığa tüketici hakem heyetine daha sonra adliyeye gittim benimle ilgili böyle bir durumun olmadığını ve ürünü teslim almamamin bir suç olmadığını tüketicinin sorumluluğunun urunu teslim almasıyla başladığını anlattılar arayan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundum diyecegim şu sakin yanlış anlaşılmasın( kargoyu keyfi sipariş verin sonra teslim almayın demek değil istediğim ) sizi arayarak bu tarz psikolojik baskı uygulayan kişilere sakin itibar etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…