Bu formlarda yillarimi gecirdim.cok okudum sizler gibi dertlere ortak olmaya calistim. Zaman zamanda ortak aradim.
11 yillik evliyim ben. Ve 10 yil boyunca bir bebek hastetiyle yasadim. Istanbulda yasiyorum ama cok dr gezdim Adanaya bile gittim tedavi olmak icin. Bebek sahibi olamamam icin hic bir engel bulunamadi. Tam 7 kez tup bebek tedavisi gordum. Sadece 2 tanesi pozitifti ve neyazikki ikiside dis gebelikle sonuclandi. Ilk dis gebeligim servikal dis gebelikti ve olumden dondugumu soylemek isterim. 2 dis gebeligim ise tuplerdeydi. Tupun alinmasi sart dendi. Hatta ve hatta ' sen yillardir tup bebek yaptiriyorsun ve olmuyor.bir kez dis gebelik oldumu diger denemelerininde dis gebelik olma ihtimali yukseliyor . Iki tupunu de alalim' dediler. Cok arastirdim. Evet dogruydu dedikleri ama yinede bir ihtimal de var dedim. Izmire gittim ameliyat olmaya ve tek tupum alindi. Yasadigim mutsuzluklar,hayal kirikliklari,uzuntuler ve deprasyondan kurtulmak istiyordum artik . Son kez deneyecektim ve artik kendime baska yol cizecektim. Cizmeliydim de cunku bu ugurda cok zaman , is , kariyer ve para kaybetmistim. Dr taburcu olurken tekrar ne zaman tedavi olabilecegimi sordum. 3 ay sonra dedi ve ben ameliyatimdan sonra adet gormedim. Ameliyatin bir komplikasyonu diye dusundum. Her ay yaptigim testlere gitmedi bir turlu elim ama annemin israri uzerine 20 gun sonra test yaptim ve gorebilmek icin canimi verebilecegim o cift kirmizi cizgiyi gordum. Tabiki de keseyi ve bebegimin kalp atisini duyabilmek icin bana ' iki tupunude alalim ' diyen dr'a gittim :)) Allah uzun omurler versin su an melek kizim 1,5 yasinda.
Allahim size de bu mutlulugu en kisa surede yasatir insallah. Son olarak Cok sevdigim ve inandigim bir sozu paylasmak istiyorum 'Allah nasip etmeyecegi seyin hayalini kurdurtmaz '
Acaba sıvı birikmesi filanmı vardı tüpünüzde aldırınca oldu.
Benimde sebepsiz birkez tüp bebek denedik olmadı.
Ragim filmi çekildim 2kez ilkinde tıkalı 2.sinde hiç bir sorun yok dendi ne yapacagını bilemiyor insan gerçektende..
Allah bebeğinizi size bağışlasın nasıl bir mutluluktur değilmi?
İnşallah 2.bir evlat daha nasip etsin Rabbim.
Bende umutla bekliyorum hamile olmayı
Moralinizi yuksek tutun her zaman . Insallah Allah sizede bu mutlulugu tattirir.ben rahim flmimi ilk tedeavim sirasinda cektirmistim. 10 yil sonunda tedavimi yapan dr larin hicbiri bu flim eski yenisini cekelim demei hic. Gebeligin olustugu tupu alan dr sa bana cok fazla yapisikligimin oldugunu , obur tupun etrafini temizledigini ve yeni bir sey olmadiini soyledi . kesinlikle flim cektirmemden sonra oldugu kesin.
Moralinizi yuksek tutun her zaman . Insallah Allah sizede bu mutlulugu tattirir.ben rahim flmimi ilk tedeavim sirasinda cektirmistim. 10 yil sonunda tedavimi yapan dr larin hicbiri bu flim eski yenisini cekelim demei hic. Gebeligin olustugu tupu alan dr sa bana cok fazla yapisikligimin oldugunu , obur tupun etrafini temizledigini ve yeni bir sey olmadiini soyledi . kesinlikle flim cektirmemden sonra oldugu kesin.
Ben de moralimi yüksek tutuyorum ama olmuyor işte canım.
Ben 3 sene içinde 2 kez çekildim tüplerim tıkalı çıktı ilkinde çünki 2.temiz çıktı
İnşallah bende güzel haberlerle gelirim buraya ..