Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar sebepsiz infertilite olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı yaşım 25 ve 3 yıldır olmuyor 5 defa devlettte aşılama oldum fakat gebe kalamadım hiç bir şekilde
merhabalar sebepsiz infertilite olup tüp bebekle hamile kalanlar var mı yaşım 25 ve 3 yıldır olmuyor 5 defa devlettte aşılama oldum fakat gebe kalamadım hiç bir şekilde
Benimde sebepsiz infertilite 2 aşılama 3 tüp bebek denemem de başarısız oldu. Bu yıl sonunda denemeye başlayalı sizin gibi 3 yıldır olmuyor. Yaşınız küçükmüş deneyebilirsiniz tüp bebek ama ben artık bıraktım.
Merhaba, biz de sebepsiz infertilite tanısı aldık 1 yılın sonunda gebe kalamayınca tüp bebeğe başladık, aşılama vs istemedik. 27 yaşındaydım o dönem, 2.denemede iki embriyodan biri tutundu.
Benimde sebepsiz infertilite 2 aşılama 3 tüp bebek denemem de başarısız oldu. Bu yıl sonunda denemeye başlayalı sizin gibi 3 yıldır olmuyor. Yaşınız küçükmüş deneyebilirsiniz tüp bebek ama ben artık bıraktım.