Sebepsiz infertilite ve tüp bebek başarısızlıkları

Merhaba bende aynı durumdayım hiçbir sorun yok, 4 yıl önce doğal yoldan hamile kalmıstım ama hazır degildik aldırmıstık sonra bidaha olmadı aşılama denedik yine olmadı, tüp bebek denedik oda olmadı napicami bilmiyorum geride 3 embriyom var donduruldu, maddi ve manevi hazır olunca tekrar deneyecegiz

Ahh hazır olmamak da çok zor ama isteyip olmaması daha zor. Doktorlar neden olmadığıyla ilgili bir şey diyorlar mı kürtaj da yapışıklık vs yapabiliyor rahimde bildiğim kadarıyla. Ben hiçbir şekilde hamile kalamadım

Merhaba, ilk tüp bebek transferimde tek embriyo ile negatif sonuç aldık. İkinci transferde iki embriyodan biri tutundu çok şükür. Herhangi bir aşılama/çatlatma iğnesi geçmişim yok direkt tüp bebek yaptık. Yaşım 27ydi 28 oldum, sebepsizde eninde sonunda anne baba oluyorsunuz aslında ama beklemek çok zor sizi çok iyi anlıyorum. Allah en kısa sürede size de nasip etsin

Bütün herşeye bakıldı kürtajdan sonrada herhangi bir zarar olmamıs ne tüplerde ne rahimde… bu belirsizlik insanı mahvediyor zaten

Benim de ilk transferim negatif sonuçlandı bu hafta aldım sonucu. Tutması için ekstra birşey yaptınız mı ben transfer sonrası ilk gün dinlendim ama sonra günlük hayatıma kendimi yormadan devam etmistim. Bununla bi ilgisi var mıdır bilmiyorum ama insan her detayı merak ediyor. Bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi insallah darısı başımıza

Dinlenmekle hiçbir alakası yok, ben de ilk gün dinlenip normal hayatıma devam ettim. Doktorlar da aynısını öneriyor zaten rahme kan akışının sağlanması için ağır kaldırmadan hareket öneriyorlar. Hatta ilk transferimde evdeydim ikincide hiç evde durmadım ben, en kısa sürede güzel haberi alırsınız umarım

Ben de öyle düsünüyorum cok haklısınız. Teşekkür ederim size de evladınızla güzel mutlu bir ömür dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…