- 2 Temmuz 2023
- 1.095
- 493
- 26
- Konu Sahibi denizperisii
Bu durumu yaşayan var mı, kaçıncı denemede hamile kaldınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşınız kaç acaba, benim de 2si tutmadı çok üzülüyorum anne olamama kaygısı yaşıyorum sürekli4.transferde hamile kalabildim ben. İlk 3ü başarısız olunca embriyoları genetik teste gönderdik ve testi geçen embriyolardan biri transfer edildi bu sefer tuttu.
Merhaba son 2 yıldır bebek istiyoruz 4 yıldır evliyim ve 2 kez başarısız oldu. Yaşım da 28di. Şuan 29 oldumKaç yıllık evlisiniz ve kaç kez denediniz
Ahh hazır olmamak da çok zor ama isteyip olmaması daha zor. Doktorlar neden olmadığıyla ilgili bir şey diyorlar mı kürtaj da yapışıklık vs yapabiliyor rahimde bildiğim kadarıyla. Ben hiçbir şekilde hamile kalamadımMerhaba bende aynı durumdayım hiçbir sorun yok, 4 yıl önce doğal yoldan hamile kalmıstım ama hazır degildik aldırmıstık sonra bidaha olmadı aşılama denedik yine olmadı, tüp bebek denedik oda olmadı napicami bilmiyorum geride 3 embriyom var donduruldu, maddi ve manevi hazır olunca tekrar deneyecegiz
Hepsi aynı toplamada elde edilmiş yumurtalardi?4.transferde hamile kalabildim ben. İlk 3ü başarısız olunca embriyoları genetik teste gönderdik ve testi geçen embriyolardan biri transfer edildi bu sefer tuttu.
Dinlenmekle hiçbir alakası yok, ben de ilk gün dinlenip normal hayatıma devam ettim. Doktorlar da aynısını öneriyor zaten rahme kan akışının sağlanması için ağır kaldırmadan hareket öneriyorlar. Hatta ilk transferimde evdeydim ikincide hiç evde durmadım ben, en kısa sürede güzel haberi alırsınız umarımBenim de ilk transferim negatif sonuçlandı bu hafta aldım sonucu. Tutması için ekstra birşey yaptınız mı ben transfer sonrası ilk gün dinlendim ama sonra günlük hayatıma kendimi yormadan devam etmistim. Bununla bi ilgisi var mıdır bilmiyorum ama insan her detayı merak ediyor. Bu arada tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeginizi insallah darısı başımıza
Hayır maalesef. Dondurulmuş embriyolara genetik test pek uygun görülmediği için tekrar yumurta toplattık.Hepsi aynı toplamada elde edilmiş yumurtalardi?
Yaşım 36. Tedaviye 33 yaşında başlamıştım.Yaşınız kaç acaba, benim de 2si tutmadı çok üzülüyorum anne olamama kaygısı yaşıyorum sürekli