- Konu Sahibi mic13jasmin
-
:)Uzun uzun cok guzel anlatmissiniz..
Insallah olumlu sonuclanir.
Hayirlisi olsun.:)
Çooook büyük bir hayal kırıklığı.
Bütün gün sonuç sayfasını güncelleyip heyecanla beklemenin sonucu kocaaaa bir sıfır.
Evet moralim çok bozuk
Evet çok ağlicaaaam
Ama olan oldu. Ya da olmadı mı desem
Hayat her zaman mutlu etmiyor. Kaderimde yokmuş
Öyle hemen pes etmeyin, üzülmeyin valla açıkçası şu an sizin yerinizde olmak isteyen binlerce kadın var. Bir tane sapasağlam çocuğunuz varmış. Bir çocuğum olsa ben hiç de hayatı tüple falan kendime zindan etmezdim. Çocuk ne anlar kardeşten ya aman. Çocuk kardeş istiyor diye bunca eziyet üzücü geldi.
1 tane çocuk her kadına lazım, elalemin ağzı, kendi kadınlık, annelik duyguların için. Ama kendinizi yıpratmayn halinize yatıp kalkıp şükredin. Şu an sizden daha yaşlı olup hiç çocuğu olmayıp tüpü tutmayanlar da var.
Tekrar geçmiş olsun, Allahtan ümit kesilmez inşallah bebeğiniz olur sağlıkla :)
hayırlısı olsun. çocukları çok kardeş istediği için evlatlık alan bir komşumuz var. üstelik kardeşleri ayırmak istemedikleri için 2 çocuk birden aldılar.Merhaba gozdesultan
Oğlum 7 yaşını doldurdu. Bazı çocuklarda kardeş isteği hiç olmazken bazıları ise içlerinde bu sevgi ile doğuyorlar. Hep başkalarının kardeşlerini,bebeklerini sever, bir bebek görse “ne kadar sevimli” demeden geçmez. İşin enteresanı bebekler küçük çocuklar da onu çok sever. Kardeşi olmasını yıllardır çok istiyordu.çocuk ne anlar kardeşten demeyin :,( bazıları anlar işte. Zaten hep kardeş isteği yüzünden çıktık bu yola. Bütün süreçte en büyük destekçimdi. Beni hep olumlu tuttu. Olmadığını öğrendiğinde gözünden yaşlar döküldü ama bana sarılıp teskin etmeyi seçti.
Ama en son yazdığım gibi üzüldük -geçti-gitti. Artık önümüze bakıyoruz. Üzüntünün değil sabrın sonu mutluluktur. Pes etmeyeceğiz . Bir süre ara vereceğiz. Birkaç ay bitkiböcük karışımları deneyeceğiz yine
Not: kardeşlik için kan bağı olmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Sıcacık anne baba kucağına sevgisine muhtaç ,kimsesiz ,dört duvar arasında binlerce minik yürek var bu dünyada. Eğer çalışmalarımız yine başarısız olursa, onlardan biri için evimizde ve kalbimizde yer açabileceğimize eminim
hangi doktora gitmiştiniz acaba?Nekadar cok ignekullanmissiniz ben okadar cok igne olmadim yani adetin 2. Gunu igneye basladik adetin 11. Gunu opu opudan sonra 6.gun transferi transferden sonra ilac kullandim ama hic igne vermedi doktorum ben ilk denemede yavruma kavustum uzulmeyin lutfen bitane yavrunuz var bakin siz ona kardes arkadas anne olursunuz
Istanbulda canim benim doktorum emsey hastanesi nesrin bastughangi doktora gitmiştiniz acaba?
Nekadar cok ignekullanmissiniz ben okadar cok igne olmadim yani adetin 2. Gunu igneye basladik adetin 11. Gunu opu opudan sonra 6.gun transferi transferden sonra ilac kullandim ama hic igne vermedi doktorum ben ilk denemede yavruma kavustum uzulmeyin lutfen bitane yavrunuz var bakin siz ona kardes arkadas anne olursunuz
Istanbuldami doktorunuzCidden çok iğne kullandım. Sinirlerim bozulmaya başlamıştı sürekli kendimi delmektenYumurtalar toplandıktan sonra bir adet döngüsü bekledik biz. Rahim dinlendirme denilen bir yöntem. Hem yumurta çoğaltmak için alınan tüm ilaçlardan arınmak hem de rahmi hamileliğe hazırlamak,kalınlaştırmak için yine ilaçlara boğulmak için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?