• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebepsiz infertilite / ngs/ sonuc yıne aynı!!!

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
merhaba
Sebepsiz infertılıte ve yaş 30..
diğer 3 deneme ıkısi düşük..
Ngs ile tup bebek denememde ek olarak cd56 testi/ era testi dahıl edıldı.
Kese ve yolk kesesi goruldu . Ancak cok fazla kasılma ve agrı ile kanama ile düşük gercekleştı. Öncesındede kahverengı lekelenmelerım oldu.
Artık yapılacak ne kaldıkı dıye dusunuyorum. Herseyıyaptırdım. Yıne hüsranla sonuclandı. Aynı durumuyasayan varmı deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım
Sağlıklı embriyo ve tutunması için hersey yapıldı. Sonuc husran.. arkadaslar artık tum ümidimi kaybetmek üzereyım...

cok geçmiş olsun cok üzüldüm:( kan pihtilasma icin önlem almis miydiniz cnm?

Lütfen yanlış anlamayın hepimizin farklı rahatsızlığı var ama sebepsiz infertilitesi olan tüm tanıdıklarım kilo verdikten sonra gebe kaldılar. Akdeniz beslenme ve her gün spor tavsiye ederimm. böyle 3-4 kilo değil 10-15 kg verdiler. Belki kilo probleminiz yoktur onu da bilemem ama bence bir deneyin

Lütfen yanlış anlamayın hepimizin farklı rahatsızlığı var ama sebepsiz infertilitesi olan tüm tanıdıklarım kilo verdikten sonra gebe kaldılar. Akdeniz beslenme ve her gün spor tavsiye ederimm. böyle 3-4 kilo değil 10-15 kg verdiler. Belki kilo probleminiz yoktur onu da bilemem ama bence bir deneyin
1.60 boy.48 kilo . Külo ğeoblemım hıc olmadı

Aklınıza gelen hersey yapıldı
şundan ötürü sordum bi arkadaşında pihtilasmada 4 faktore bakilmis çıkmamış sonra düşük yapti bebek saglikliydi hic bi sebep bulunamayinca 12 faktöre bakılmış o zaman ışte pihtilasma çıkmış.

Aklınıza gelen hersey yapıldı
yaş kaç acaba?

elbet yapiyorsunuzdur ama sizin durumunuzda olan hastalarda yaşam tarzini degistirmeyi tavsiye ediyorlar mesela karbonhidrattan glutenden sigaradan alkolden hazir gidalardan vs uzak durmak, az kafein tüketmek, organik sağlıklı beslenme, spor yapma, stresten uzak durma vs gibi.... özellikle glutenin olumsuz etkisi olabiliyormus. bir de baktirmadiysaniz d vitamini baktirin

M Masal aden
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun :(
Doktorun ne dedi açıklama olarak?
Umudunu kaybetme.. Kafanı dinle tekrar başla. Baska bir doktor dene gerekirse.. Olacak illaki. Negatif sonuçlar yıldırmasın seni. Senin ve eşinin sağlığı yerinde oldukça, o bebiş sağlıkla gelecek kucağına..

canım çok geçmiş olsun. olmazsa bi süre kendi haline bırakın yaşın daha iyi biraz dinlenin tekrar başlarsınız ilerde. üst üste tedavi düşükler yıpratıcıdır biliyorsun.
bu arada eşinin sperm dna hasarına hangi ilaçlar iyi geldi?
eşinin değerleri düzelmişken sperm dondurabilirsiniz ilerleyen tedavilerde sorun çıkarsa onlardan kullanabilirsiniz. tekrar geçmiş olsun M Masal aden

M Masal aden cnim senin herşey cok iyi düşük yapıyorsun.benimde herşey cok iyi embiriyo oluşmuyor.durumlarimiz birbirine benziyor.seni çok çok iyi amliyorum

Back