Kızlar merhaba ..
2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmuyo
Korunmayı biraktiktan sonra ilk 6 ay takmadım zaten hazır değildim eşim çok istiyodu sonra baktım 8 ay olmuş dikkat etmeye başladım (2 senelik evliyim bu arada 2 ay korunduk sadece)
Neyse doktora gittik eşimde çok az sayı düşüklüğü vardı keci boynuzu çakşır kökü suyuyla çoğalttık biraz . Olan hücreleri iyidi zaten ileri hız sayısı %75 idi. Doktor bu şekilde çok rahat olur dedi . Neyse bende de hiç bir sıkıntı çıkmadı . Tiroid yukseldi stresten onuda ilaçla düşürdüm . Smear testimde enfeksiyon çıktı fitil kullandım oda geçti sanırım . Yanı doktorlar hiç bir sıkıntınız yok diyo .
Ayrıca incir+havuc kürü yaptım , bal tarçın çörekotu kürü yaptım , hayıt suyu içtim . Ama yine olmadı . En iyi doktorlara gidiyorum bisey yok diyo . Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı . Ovulasyon testide kullandım bi çok kez . Yine yine yine yok olmadı .. çok yoruldum kızlar..
bu arada çok düzenli adet oluyorum dakik yanı . Yumurtalarimin catladigini bile hissediyorum testlede takip ediyorum . İliskiden sonra yastık kullanıyorum belime en az 2 saat yatıyorum bazen sabaha kadar .....
Kısacası kızlar sebepsiz yere 2 senedir olmuyo çok yıprandım elimden geleni yapıyorum ama sonuç alamıyorum . Tabi ki rabbimin ol emriyle olucak farkındayım herseyin zamanı var ama her ay çok üzülüyorum
biz ne yapalım diceksiniz içimi dökmek istedim . Benim gibi sebepsiz çocuğu olmayıp bisey deneyen sonuç alan var mi merak ediyorum yardımcın olursanız çok mutlu olurum ..