Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite lütfen okuyun 🙏🏼

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadardır evlisiniz bizim artık 2yıl oldu ve herkes sorduğu için artık olsun istiyorum Ramazan’da bende denemedim ama doktor bana doğan kürünü önermedi ama hayıt otu ve incir kürünü söylemisti
Benimde ayni 2 yıl oldu . Banada herkes gereksiz soruyo dün eşimin akrabası bi tek sen kaldın hadi dedi . Ve olmadığını tedavi gördüğümü de biliyo . Ağzına asılasım geldi . Millet çenesini kapasa o kadar kafama takmicam. Ben incir kürünü denemiştim tam gününe kadar kullanmadım ama . Onunda faydası çok canim gönlünden hangisini yapmak geliyosa onu yap 😘

Kızlar merhaba ..
2 senedir hamile kalmaya çalışıyorum fakat olmuyo 😔
Korunmayı biraktiktan sonra ilk 6 ay takmadım zaten hazır değildim eşim çok istiyodu sonra baktım 8 ay olmuş dikkat etmeye başladım (2 senelik evliyim bu arada 2 ay korunduk sadece)
Neyse doktora gittik eşimde çok az sayı düşüklüğü vardı keci boynuzu çakşır kökü suyuyla çoğalttık biraz . Olan hücreleri iyidi zaten ileri hız sayısı %75 idi. Doktor bu şekilde çok rahat olur dedi . Neyse bende de hiç bir sıkıntı çıkmadı . Tiroid yukseldi stresten onuda ilaçla düşürdüm . Smear testimde enfeksiyon çıktı fitil kullandım oda geçti sanırım . Yanı doktorlar hiç bir sıkıntınız yok diyo .
Ayrıca incir+havuc kürü yaptım , bal tarçın çörekotu kürü yaptım , hayıt suyu içtim . Ama yine olmadı . En iyi doktorlara gidiyorum bisey yok diyo . Bu ay klomen+çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı . Ovulasyon testide kullandım bi çok kez . Yine yine yine yok olmadı .. çok yoruldum kızlar..
bu arada çok düzenli adet oluyorum dakik yanı . Yumurtalarimin catladigini bile hissediyorum testlede takip ediyorum . İliskiden sonra yastık kullanıyorum belime en az 2 saat yatıyorum bazen sabaha kadar .....
Kısacası kızlar sebepsiz yere 2 senedir olmuyo çok yıprandım elimden geleni yapıyorum ama sonuç alamıyorum . Tabi ki rabbimin ol emriyle olucak farkındayım herseyin zamanı var ama her ay çok üzülüyorum 😔 biz ne yapalım diceksiniz içimi dökmek istedim . Benim gibi sebepsiz çocuğu olmayıp bisey deneyen sonuç alan var mi merak ediyorum yardımcın olursanız çok mutlu olurum .. 🙏🏼😘
Aynı durumdaydik 5 yıl denedik klomen aşılama kürler hersey en son dr.muz tüp bebek dedi çok şükür ikizlerime hamileyim 3 aylik

Back