Merhaba hanimlar.Uzun suredir canimi sıkan bir konu var
Erkek arkadasim vardi 4 ay gorustuk.25 li yaslardayiz.Gundemimizde hep evlilik vardir en bastan beri ve iliskimizde sorunumuz yoktu hatta cok seviyorduk.Meslegi is polislikti.Ben ondan once bir beyefendi ile evlilik icin gorusmustum.Pandemi yeni basladigi zamanda ilk kapanmadan once kutuphanede ders calisiyorduk ve ilk tanistigim kisi de orda ders calisiyordu bulundugum ilcede hastanede hemsirdi evlilik dusundugunu soyledi basta sonav var ben istemem dedim ama sinavdan sonra ailemle gorusup benimle tanismak ,ilerlemek istedigini soyledi.Ve biz basladik.Ancak pandemi girdi araya bikac ay yuzyuze gorusemedik ki zaten kendisi de kovit hemsiresiydi ve kardesim o donemyeni ameliyat olmustu enfeksiyondan korkup gorusmek istemedim.burasi kucuk yer herkes tanir birbirini bende disarida laf soz olur gibi nedenlerle gorusemedik.Sonra anlasamayip ayrildik hemsirle ve polisle basladik.iliskinin en basinda polis yalan sevmem dedi ve sordu kimseyle gorustun mu diye hemsiri anlattim ve gorusmedigime inanmadi nasil ayni sehirde gorusmemis olursunuz dedi.Dedim ki imkanlar uygun degildi uygun olsaydi sartlar gorusurdum dedim.Tartistik istemiyorsan devam etmeyebiliriz dedim.Gitmedi bir daha da acmadi konuyu.Zaman gecti artik aileler tanissin dedi tabiki dedim ama guven problemini hallettin mi dedim hayir dedi eger merak ediyorsan sor dedim kafana bir sey takilmasin ,cevaPlayayim diye ve yine sebepleri anlattim acikladim.2 gun sonra ben istemiyorum dedi ayrildik.engellemedim ama her yerden sildim onu gecenlerde arkadasim wp si kayitli mi bak bi dedi numarami silmemis hatta attigim durumlara bakiyor surekli.Sebebi sizce nedir? Uzun yazdigim icin özür dilerim.Simdiden tesekkur ederim cevaplariniz icin