Sürekli ateşinin yükselmesi normal değil bence hastalık süresince olabilir ama dikkat et sen daha iyi Bi doktora götür benceMerhaba hanımlar tecrübeli kişilerden fikir duymak ve içimi rahatlatmak istiyorum kızım 3.5 yaşında bir haftadır hafif kırgınlık öksürük balgam bir hafta sonra cuma günü tekrar ateşi cıkmaya basladı dr götürdüm testler yapıldı covid grip rsv beta hepsi negatif geldi kanında dirençli bakteri var dediler antibiyotik verdıler sabah akşam klamoks (agumentin muadili) ama ateş düşürücü vermezsem 39lara cıkıyor hala cuma basladık ne zaman düzelir bunun süresi nedir
Yapıldı wbc ve crp 16 yüksek yani sebepsiz derken covid grip beta değil dirençli enfeksiyon dedi cuma basladık. Dönüşümlü kullanıyorum ateş düşürücü ile düşüyor ama etki süresi bitince tekrar çıkıyor . Yarın 3.gün olacak ozaman hala devam ediyorsa gideyim tekrarKan tahlili yapıldı mı ? Crp wbc ne geldi ?
Bu hastalıkla ateşi çıkmadı mı nasıl sebepsiz oluyor bakteriyel enfeksiyon ateş yapar zaten. Dirençli ise bu antibiyotikle 3. Günde rahatlamazsa tekrar götürün antibiyotiğin türünü değiştirirler. Ateşi dirençli ise ateş düşürücü ile 1 saatte düşüş göstermiyorsa iburofen içeren dolven gibi bir şurupla dönüşümlü verin calpolü
Bizde de ayni durum mevcut. 2 haftadir bu belirtilerle mucadel ediyoruz. Biz antibiyotik kullanmadik sadece ates dusurucu veriyorum. Cocugunuz krese gidoyr mu? Belki salgin vardir. Szie gecti mi hastaligi? Size gecmediyse belki 5. ya da 6. hastalik olabilir. Benimkilerde 6. hastalik gecirdiginde 5-6 gun agir ates yapti. Ilaclari caprazlamak zorunda kaldim 4 saatte bir. 6. gunde birden ates kesildi ve vucutlarinda kirmizi dokuntuler oldu. O da 3-4 gun surdu sonra gecti.Merhaba hanımlar tecrübeli kişilerden fikir duymak ve içimi rahatlatmak istiyorum kızım 3.5 yaşında bir haftadır hafif kırgınlık öksürük balgam bir hafta sonra cuma günü tekrar ateşi cıkmaya basladı dr götürdüm testler yapıldı covid grip rsv beta hepsi negatif geldi kanında dirençli bakteri var dediler antibiyotik verdıler sabah akşam klamoks (agumentin muadili) ama ateş düşürücü vermezsem 39lara cıkıyor hala cuma basladık ne zaman düzelir bunun süresi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?