Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bayanlar, sebepsiz infertilite olup tüp bebek yaptıranlar şansımız nekadar lutfen cevap yazsın kafayı yemek uzereyım cok korkuyorum
Merhaba,
Biz de vardı. Kafayı yemeden önce bence iyi bir merkeze danışmalı ve konuşmalısın.
Ben İstanbul Tüp Bebek Merkezinde tedavi gördüm ve sebepsiz infertilite idi sebep:) İlk denemde hamile kaldım canım. Aret Kamar cok iyi bir doktor bence. Beni cok iyi dinledi ve ona göre tedavi oldum.
Bi danış derim.Ama kafayı cok yorarsan cok stres yaparsan dahada zor olur haberin olsun. Kendimden biliyorum.
Şükürler olsun 34 kişiden birisi cevaplamış :) şuan araştırma aşamasındayım senın soyledıklerınıde dıkkate alıcam, buaralar memorial bakıyorum önümde 1-2 ayım var dogru tercıh yapıp baslıcam kısmetse..
Eğerki İstanbuldaysan Memorial çok iyi tercih. buradan okuduğum, tv den duyduğum kadarıyla başarı oranları çok yüksek bir yermiş. İnşallah güzel sonuç alırsın canım.
bizim de durum aynı canım.
ilk denememde tek embriyo ile hamile kaldım.
medical parka gidiyorum ve çok memnunum.
sen oranlara bakma. yaklaşık şansımız %50 ama her şeyde öyle değil mi? ya olur ya olmaz başka seçenek yok. ve denemeden bilemezsin.
tedavin hayırlı olsun şimdiden canım.
Şükürler olsun 34 kişiden birisi cevaplamış :) şuan araştırma aşamasındayım senın soyledıklerınıde dıkkate alıcam, buaralar memorial bakıyorum önümde 1-2 ayım var dogru tercıh yapıp baslıcam kısmetse..
Merhaba bayanlar, sebepsiz infertilite olup tüp bebek yaptıranlar şansımız nekadar lutfen cevap yazsın kafayı yemek uzereyım cok korkuyorum
ayyy nekadar guzel canım gozun aydın olsun, ınsallah saglıklı bır sekılde kucagına alırsın yavrunu sen kac senedır bekledın bıraz gectıgın surecten bahsedermısın
canım bizdede vardı bu sorun ama sebepsiz infertilite olduğndan eminmisiniz iyice araştırılması gereken bi konu. bizde öyle biliyoduk ama öyle değilmiş. merkez yada doktor araştırdnızmı peki? biz Bahçecide Erbil beyin hastasıyız ve gayet memnunuz tavsiye ederim.
canım evliliğimin ikinci yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik, sonra gördük ki hadi deyince olmuyormuş :) ilk incelemeleri cerrahpaşada yaptırdık, testler rahim filimleri falan. neden bulunamadı. bu yüzden bir süre daha bekledik.
sonra yolum medical parka düştü. görüştüğüm doktorun samimiyetine inandım. 2 defa aşılama denedik ancak olumsuz sonuçlandı. sonra ara vermeden tüp bebeğe geçtik ve çok şükür Allah nasip etti. başka doktorla görüşmedim ancak benimle ilgilenen 3 doktorun da geçmişini çok iyi inceledim. kişisel doktorum var ama tüm işlemler boyunca grup çalışması yaptılar, hepsi çok destek oldu.
memnuniyetimin bir sebebi de dışarda yaptırdığım tüm tahlilleri kabul ettiler. normal şartlarda 3 bin lira tutardı bu tahliller. Tüp tedavim tam olarak 5 bin tl ye mal oldu.
ben bebeğimi kucağıma almadan kaygılarımdan kurtulamam ama en azından hamile kalabildiğimi gördüm. Allah kucağıma almayı da nasip eder inş.
son olarak sana tavsiyem tedavini geciktirme. gerçekten adı gibi ürkütücü değil bu süreç. benim tüm işlemlerim 15 gün içinde bitti ve bu süreçte sadece 4 defa hastaneye gittim.
umarım karar vermeye çalışırken doğal yollarla hamile kalırsın; ne şekilde olursa olsun bir an önce bebişine kavuşursun inş :)