lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
maşllah bakışlarında farkındasınızda bu olayı neden sürekli güselliğe çirkinliğe bağlıyorsunuz orayı anlıyamadım ayrıca çirjkin olan sevgiyiilgiyi haketmiyor mu orayıda çözemedim ben ...ilgi konusuna gelince erkekler böyle o adam değişmez ya böyle kabul ediceksin yada kabul edemezsen ayrıacaksın ...lafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
Bence siz ve eşiniz güzel olduğunuzun fazlasıyla farkındasınız. Ve eşiniz bunun altında eziliyor. Süslenseniz daha güzel oluyorsunuz, ama eşiniz bunu itiraf edemiyor. Belli ki o da duyuyor sizin hakkınızda ne kadar güzel dendiğini. Kendinde eksiklik hissediyor olabilir. Nasıl davranması gerektiğini bilmediğinden ailesini bahane ediyor olabilir. Lütfen aile terapisti falan oluyormuş onlara gidip şansınızı deneyin. Kestirip atmayın. Siz kovmuşsunuz o geri gelmiş. Boşanmak isteyen hangi erkek geri gelir? Halledilmicek birşey yok bence. Çocuklarınızın ilerde okul hayatında babasız ya da annesiz olmak zorunda kalabileceğini düşününlafa geldimi seviyor bu ne bicim sevgi atkadaslar ya sizin esleriniz evde nasil kizlar odun gibimi davraniyor oyle ben yillardir sarilmakmis opmekmis bunlar bana cok uzak seyler yatak odasinda bile ve 25 yasindayim yasli bi ciftte degiliz bakimsiz ve cirkinde degilim carsiya filan ciktimi etrafta uzerime olan bakislardan rahatsiz oldugununda farkindayim kapali bi bayanim pardesu giyecen dedi onuda giydim ama hala insanlar baktimi rahatsiz oluyor kendi abisinden kiskandigini bile dile getirdi bana benim kendimi cirkin hissettigim tek yer esimin yani etrafimdaki herkes cok guzelsin derken ben cirkinmiyim diye sabahlara kadar ayna karsisinda agladigimi bilirim
Ben buna katılmıyorum annelik dahil hiçbir pozisyon insanın kendini ötelemesine sebep olmamalı. Kadın mutlu degil, eşinden bir çaba göremiyor, cinsel ilişkiden sonra arkasını dönüp yatıyor, sizce bunlar duygusal siddet değil mi. Kadin es olarak mutlu değilse anne olarak nasıl çocuklarına faydalı olabilir.Eğer çocuk varsa... şiddet, aldatma, psikolojik baskı hakaret dışında boşanmayi hiç uygun bulmuyorum.
Yeniden sevilmek ilgilenilmek güzel bulunmak isteyebilir herkes. Ama çocuk varsa sadece kendini değil hepinizi düşünmelisin.
Duygusal boşluk hissedilmesini anlayabilirim...ama bunu bosanarak başkasıyla doldurmaya çalışmak buyuk risk.cocuklari riske atmak oluyor.tabi benim görüşüm bu.
Anlasamiyoruz boşanalim diye birşey kabulum değil benim...çocuk varsa anlaşılacak bir şekilde.
Annelik bence önce çocukları düşünmektir.
Tabi yukarda belirttigim durumlar hariç. ..şiddet aldatma vb.
belli ki hala seviyorsunuz, içiniz de umut var belki düzelir diye.ben benimkinden umudu kestim canim ama seninki duzelr insallah
Hep problemliydik diyor...o zaman o cocuklar yapılmayacaktı. Problemli iliski olduğunu bile bile çocuklar doğuyor sonra onlarin karar verme mekanizmasi olmadigindan babalarindan ayri biyumeleri isteniyor...ilgisizlik nedeniyle ayrılık.Ben buna katılmıyorum annelik dahil hiçbir pozisyon insanın kendini ötelemesine sebep olmamalı. Kadın mutlu degil, eşinden bir çaba göremiyor, cinsel ilişkiden sonra arkasını dönüp yatıyor, sizce bunlar duygusal siddet değil mi. Kadin es olarak mutlu değilse anne olarak nasıl çocuklarına faydalı olabilir.
En ufak ilgisizlikte ayrılmak, şımarıklık yapmaktan bahsetmiyorum tabi ki ben. Bir sınır vardır ilgisizlik bile bir yere kadar tolere edilebilir. Benim eşim yapi olarak bana çok düşkün romantik, her türlü belli eder sevdiğini. Baska bir es biraz daha az belli eden belki sürekli askim canim cicim demeyen bir erkek olabilir ama lafla olmasa da her türlü hissedersin sevdiğini. Adamin yapisi biraz ice kapanik yada sert ama biliyorum sevdigini dersin.Konu sahibinin anlattığı kadarıyla bu adamda ikisi de yok. Bir şekilde anlaşılacak mantığı yuvanın yıkılmaması için güzel, iyi niyetli bir mantık olsa da, her iki tarafın anlaşmak için adim atması halinde gecerlidir bana göre. Aksi takdirde hep fedakarlık yapan taraf yipraniyor.
Yani çocukların yapılmaması konusunda haklisiniz ama hata yaptı diye bir ömrünü bu şekilde geçirmek zorunda değil ki. Bazen çocuklarımızın yaptığı hatalar yüzünden biz uzuluruz bazen de bizim yaptığımız hatalar yüzünden çocuklar üzülür. Aradaki bağ bunu gerektirir. Her iki taraf da bedel ödemek zorunda kalabilir. Bir de okudunuz mu bilmiyorum ama evi başkasının üzerine yapmış sadece ilgisizlik değil yani sorunları. Konu sahibinin eski konuları da var. Saygi duyarim dusuncenize ama insan hata etti cocuk doğurdu diye istemediği, hak etmeyen biriyle evli kalmamali. İlgi, sevgi, güven bunlar evliliğin birinci şartları değil mi. Sonuçta ayrilinca çocuklar babasini hic görmeyecek değil. Saygısız ve huzursuz bir ailede buyumektense saygiyla ayrilmis anne babalara sahip olmak çocuklar acisindan da iyi olacaktır. Benim dinlediğim kadari ile uzmanlar da bu şekilde söylüyorlar.Hep problemliydik diyor...o zaman o cocuklar yapılmayacaktı. Problemli iliski olduğunu bile bile çocuklar doğuyor sonra onlarin karar verme mekanizmasi olmadigindan babalarindan ayri biyumeleri isteniyor...ilgisizlik nedeniyle ayrılık.
Anne olmuş artık. Bile isteye getirmiş çocukları dünyaya. Sadece kendi için karar veremez. Çocuklar babadan ayrı büyüyecek nedeni babanın anneye ilgisizligi...ben kabul etmiyorum.
Annelik herseyin üzerindedir. ...
Canim cok haklısın. ..benim bu düşüncem değişmez ama.dogrudur yanlıştır birsey diyemem. Ama eşim ilgisizlik yaptı ben güzelim boşansam başkası olsa bana ilgi gösterir beni sever diye çocukları babadan ayiramam ben.yani yapı bu bende.[
Yani çocukların yapılmaması konusunda haklisiniz ama hata yaptı diye bir ömrünü bu şekilde geçirmek zorunda değil ki. Bazen çocuklarımızın yaptığı hatalar yüzünden biz uzuluruz bazen de bizim yaptığımız hatalar yüzünden çocuklar üzülür. Aradaki bağ bunu gerektirir. Her iki taraf da bedel ödemek zorunda kalabilir. Bir de okudunuz mu bilmiyorum ama evi başkasının üzerine yapmış sadece ilgisizlik değil yani sorunları. Konu sahibinin eski konuları da var. Saygi duyarim dusuncenize ama insan hata etti cocuk doğurdu diye istemediği, hak etmeyen biriyle evli kalmamali. İlgi, sevgi, güven bunlar evliliğin birinci şartları değil mi. Sonuçta ayrilinca çocuklar babasini hic görmeyecek değil. Saygısız ve huzursuz bir ailede buyumektense saygiyla ayrilmis anne babalara sahip olmak çocuklar acisindan da iyi olacaktır. Benim dinlediğim kadari ile uzmanlar da bu şekilde söylüyorlar.
Doğru yapı meselesi. Çocuklar sebep ne olursa olsun suçluyorlar zaten. Keske her evlilik çocukların mutlu olabilecekleri şekilde sekillense.Canim cok haklısın. ..benim bu düşüncem değişmez ama.dogrudur yanlıştır birsey diyemem. Ama eşim ilgisizlik yaptı ben güzelim boşansam başkası olsa bana ilgi gösterir beni sever diye çocukları babadan ayiramam ben.yani yapı bu bende.
Şiddet olur hakaret olur aldatma olur o zaman bir kalemde silerim arkama dahi bakmam. İlerde çocuklar buyuyunce de bak bu yüzden oldu ayrılık diyecek elle tutulur birsey olur.
Çocuk şimdi sorunca ilgi yoktu evi başkasına yaptı dendiğinde o çocuk içten içe suçlar anneyi.bizim için duzeltebilirdin bu adamı diye düşünürler. Baba zaten öbür taraftan diyecek ben istemedim seviyordum anneniz boşandı.
Benim için yeterli nedenler değil. Güzel olabilir genç olabilir ilgi sevgi herkes ister...ama bu istekler boşanma için yeterli sebepler değil. Sadece kendini düşünmek oluyor.
İşini bitirip sırtını dönerdi ne demek aaa, cinselliği iş olarak düşünmeyin lütfen
25 yaşında 2 çocuk, maşallah canım.
Keşke önce evliliğin otursaydı, bu evlilik bu herif çocuğu hakediyor mu diye düşünüp öyle karar verseydin.
Her erkek malesef baba olmayı haketmiyor!
Güzelim, gencim, hoşum diyorsun. Eşin ilgisizin önde gideniymiş. Ben ki ilgi - sevgi arsızı biriyimdir. Ben olsam evi başına yıkardım. Sizin eşleriniz böyle mi diye sormuşsun, yok öyle bi dünya. Özel hayattır anlatılmaz ama neyse ki burda kimse kimseyi tanımıyor ; ben, eşimin başında bir tacıım, o da benim başımda. Hele başbaşayken liseli aşıklardan beteriz. Aşk sözcükleri mi asla birbirimize adlarımızla hitap etmeyiz. Kaç yıllık evliyim henüz çocuğum yok. İyice ölçüp tarttım iyi eş , iyi baba olur mu diye. Kararım evet! Ve baba olcak allahın izniyle. Sevgisi - ilgisi az olsa ne ömrümü ne günümü geçiririm onunla ne de vücudumu bozup çocuk doğururum ona.
Bi de senin ki çok anacıymış be gülüm. Ailesine düşkün deme, onun ailesi evlendiği andan İtibaren sensin, sonra da çocuklar olmuş aileniz büyümüş, allah esirgesin.
Diğerleri dış kapının dış mandalı.
Bu senin kısmetin diyorum artık.
Üzüldüm de gerçekten. Çocuk olmasa ne çekiyon çık git derim. Başka bi zamanda başka bi erkekte muhteşem bi aşk bekliyor seni, derdim.
Amaaaa çocuk var! Ebeveynleri ayrılmış bir çocuk olarak sana diyorum ki ayrılma sakın, buna hakkınız yok! Ama şiddet - aldatma varsa o ayrı tabii. Ha bi de ekonomik özgürlüğün olmalı ayrıldın mı. Öyle nafakayka, annemlere giderim tarzı hayallerle olmaz bu işler.
Aklını kullan gülüm. Avucunun içine al eşini. Onu senden daha iyi kim tanıyabilir ki Allah aşkına. Tanımıyorum ki şöyle konuş böyle davran diyeyim. Zayıf yanlarından yakala. Ne bileyim sen ilgisiz davran bi. Her zamankinden Farklı davran da adam bi şaşırsın, merak etsin. Gizemli kadın ol yani. Tatlı dilli ol.
Ayrılık konusunu da açma artık hiç. Adam emin olsun evliliğinden, o da haklı hep ayrılacağım diyorsun diye yaklaşamıyorum diyor. Biraz pohpohla pışpışla, gaz ver ya. Sen şöylesin sen böylesin.... Ya taş olsa çatlar kardeşim. O sana ilgi göstermiyorsa sen göster, karşılık görmezsen bıçak gibi kes ilgiyi. Ona da bişey de deme, sonra da esrarengiz kadını dene.
esinden ilgi gormeyen her kadin kendini guzelmiyim beni neden begenemiyor diye sorgular arkadasim sen yasamamissin galibamaşllah bakışlarında farkındasınızda bu olayı neden sürekli güselliğe çirkinliğe bağlıyorsunuz orayı anlıyamadım ayrıca çirjkin olan sevgiyiilgiyi haketmiyor mu orayıda çözemedim ben ...ilgi konusuna gelince erkekler böyle o adam değişmez ya böyle kabul ediceksin yada kabul edemezsen ayrıacaksın ...
evi üzerine al ondan sonra gerekeni yap bence.kizlar bütün imkanlari musait dedimki bu sehirden gidelim onu bile kabul etmiyor yani anliycaniz dediklerine gelirsem ailesine yalakalik yaparsam evde bi buzdilabiyla yasarsam devam edicez yoksa yok ama bende dayanamiyorum artik kizanlarada hak veriyorum iki tane cocuk varken ayrilik kolay degil ama ben hep aglayincada uzuluyorlar biz hep tartisincada uzuluyorlar bu dahami iyi baska sehire gidelim diyorum ailesinden uzak olursa belki hersey daha iyi olur diye ama yapmiyor artik bende tukendim kendi akrabalari bile bana bosanma demiyor yemin ederim hakkini al alamasanda cocuklarini kurtarmaya bak diyorlar bende bi donem sitresten liken planus diye bi cilt hastaligina yakalanmistim vucudumdan yaralar cikiyor ve saçlarim dökülüyordu tedavi gordüm isteyen internetten arastirsin bana burda kizanlar o hastalikta dokulen sac asla cikmiyor ve yerine ektirsen bile ekilen sac dokuluyor ben neler yasadim bilemezsiniz kiskanclik adi altinda eve hapsedilip evde de birak degeri sevgiyi konusmaya bile tenezzul edilmeyen bir insan olmak cok kolay dimi kendi cevresi arkadaslari hayati gecen gun bi musterisiyle karsilastim bana diyorki aa mustafa cok iyi bir cocuk benim kiz guzel yemek yaptimi cagirir mustafa gel der hep birlikte yeriz bi kiz cagirdiginda evinde gidip yemek yiyen bu adam market calisanlarina birsey sormama izin vermezdi ya ven anlatsam yasadigim oyle cok sey varki ama beni suclayan suclasin artik
Benımkisi düzelmeye basladı canım inş seninkiside sana karsı iyi olur hatasını anlar en kısa zamandaInşallah canım ama bilmiyorum bi umut bekliyorum düzelir diye çünkü konuşuyorum soruyorum niye böle diye cevap vermiyor, sen kafadan uyduruyorsun diyor
bu soruları sorar siz bunu sormuyor sunuz ama ben güzelim herkes bana bakıyor ilgi göstermemesi için sebep yok gibi konuşuyorsunuz ben o yüzden dedim bunu niye güzelliğe bağlıyorsunuz çirkin kadın ilgi göremez mi sevilememez mi diye dedim sanki öyleymiş gibi kopnuşuyorsunuzesinden ilgi gormeyen her kadin kendini guzelmiyim beni neden begenemiyor diye sorgular arkadasim sen yasamamissin galiba