Hakkından hayırlısı kardesimesimle 8 yillik evliyiz ve 2 tanede cocuğumuz var. hep promlemliydik beni sevdigini soyluyordu ama sevgiye dair pek birseyini gordugum soylenemez cocuklarina cok ilgilidir ama evin icinde ben konusmasam haftalarca konusmaz yatak odasinda bile öpmez guzel seyler soylemezdi isini bitirip arkasini doner uyurdu bu hali yuzunden artik onunla ayni yataga giremez olmustum son 5 aydir. aile mudehalelerine girersem zaten o hat safhadaydi bizimkilerde onunkilerde. son zamanda cok sey yasadik daha onceki actigim konuda anlattim. ben bosanmak istemesem onun oyle bir cabasi yok sevdigini soyluyor hep evleri ayirdik bu hafta bosanma davasi acicaz ne derse artik ona geliyorumki biran once anlasmali sekilde bitsin diye ben zaten seviyorum hemde cok bundan sonra ondan baskasinin hayatima girme ihtimali yok denecek kadar ama onunlaykende cok mutsuz oluyorum ve hep kavga ediyoruz ne yapicami bilemiyorum kizlar bana biraz yardimci olun
ailesiyle bi sikintimda yok saniyorum esim askerdeyken bana zulmettiler üzerimden atmam zaman aldi ama sonra gorustumde gidip geldimde ama kiz kardesiyle gorusmek istemedim beni birak kendisi bile vatsaptan engel koyuyorki dengesiz mesajlariylamo ugrasicam diye kendisi bile dayanilacak yani yok kocasina allah sabir versin diyor ama is bana gelince onun yapisi boyle sabrediceksin diyordu ya gorunurde buyuk bi problemde yoktu eskide yasanan onlarin bana yaptiklari haric yerimde baskasi olsa silip atmazdi gecmisi ben silip attim ama daha napmami bekliyordu bilmiyorumAilesi ile iyi geçinmeyecek veya alttan almayacak kadar ne sıkıntınız oldu?
canim isin garip yani kac gundur bosanma davasi acalim bitsin artik diyorum bu seferde zaman verelim kendimize diyor konuyu kapatiyor surekli anlican bosanmayada yanasmiyor nasil bir insanla karsi karsiyayim bilmiyorumeski konularına da göz attım. eşin seni sevmiyor arkadaşım. aldatma ihtimali, ilgisizlik, ailesine ezdirmesi vs hadi affedersin.
boşanma ihtimali var diye iki çocuğunun annesinden mal kaçırmak, saklamak nedir?
bu tipler boşanır boşanmaz yeni kadın alır el üstünde tutar, nafaka ödememek için bin takla atar.
Allah yardımcın olsun.
muhtemelen devredecek başka şeyler varsa onlar için zaman kazanıyordur.canim isin garip yani kac gundur bosanma davasi acalim bitsin artik diyorum bu seferde zaman verelim kendimize diyor konuyu kapatiyor surekli anlican bosanmayada yanasmiyor nasil bir insanla karsi karsiyayim bilmiyorum
aslinda o istemedi ama ben zorladim o konuda hatta bir kac defa esyalarini toplayip gonderdim bir ay icinde ama geri geldi ben en azindan ust katta kalsam olmazmi filan dedi ben hayir dedimSiz ayirmissin bile herseyi. Oturup hic düsündünüzmü acaba oda kafasina takiyormu benim taktigim kadar? Bosanmak istemese evi ayirmaniza sonuna kadar karsi cikar direnirdi
ses kaydı için ben de aynı şeyi düşünüyorum.ayrıca boşanacağım diye evi başkasının üzerine yapması da çk çirkin bir davranış.çocuklarını da mı düşünmüyor?Durumuna üzüldüm ama çocuklarını babasız bırakan sen değilsin eşin. evi bile başkasının üzerine yaptığına göre ne seni ne çocuklarını düşünmüyor bence. Ancak sana vicdan yaptırıyor. O ses kaydı dediğin şey de bana inandırıcı gelmedi yani eşin senin o kaydı ele geçirmeni istediği için sen onu ele geçirdin bence..
inan bende artik boyle dusundugum icin bosanmak istiyorumannemin bir lafı var, "bazen sevmek yetmez..." malesef evliliği yürütmek için saygı, sevgi, anlayış, sadekat gibi birçok şey bir arada olmalı. sadece sevmek mutlu olmaya yetmiyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah...inan bende artik boyle dusundugum icin bosanmak istiyorum
inanıyorsan yine dene, tekrar dene, olmazsa unut tekrar inan ve dene.su ara soyledigi tek sey benim askimdan oluyor simdi yemek yiyemiyor uyku uyuyamiyormus benden ayrilmak istemiyormus hep boyle yapip beni ikna ediyor sonra hersey yeni bastan yasaniyor cok zor bi karar arkaslar oda bosanacam dese daha kolay evide kacirmadim yasadigimiz ilden gideme diye yaptim yoksa orda bir omur otur diyor
o zaman ayrılmak istemiyor sana yeniden güvenebilmem için evi benim üstüme yaptır de ne diyeceksu ara soyledigi tek sey benim askimdan oluyor simdi yemek yiyemiyor uyku uyuyamiyormus benden ayrilmak istemiyormus hep boyle yapip beni ikna ediyor sonra hersey yeni bastan yasaniyor cok zor bi karar arkaslar oda bosanacam dese daha kolay evide kacirmadim yasadigimiz ilden gideme diye yaptim yoksa orda bir omur otur diyor
karsina al ciddi ciddi uyar canım bi sans daha ver kendiniz icin olmasa bile kucuk cocuklariniz içinsu ara soyledigi tek sey benim askimdan oluyor simdi yemek yiyemiyor uyku uyuyamiyormus benden ayrilmak istemiyormus hep boyle yapip beni ikna ediyor sonra hersey yeni bastan yasaniyor cok zor bi karar arkaslar oda bosanacam dese daha kolay evide kacirmadim yasadigimiz ilden gideme diye yaptim yoksa orda bir omur otur diyor