sebebsiz hamile kalamayanlar burada buluşalım...

inspect

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
66
54
Arkadaşlar merhaba.ben vr benım gıbı sebebsız yere hamiş kalamıyorsanız burada bırbırımızın dertlerınr ortak olalım.neler yaptıklarımızı bırbırımıze anlatalım hadı

Arkadaşlar merhaba.ben vr benım gıbı sebebsız yere hamiş kalamıyorsanız burada bırbırımızın dertlerınr ortak olalım.neler yaptıklarımızı bırbırımıze anlatalım hadı
Canim benimde 2.5 yildir olmuyor bebisim asilama olali 12 gun oldu hayirlisi olsun hepimiz icinnn

Bende bır asılama ve ıkı tup bebek denemesı negatıf sonuclandı maleaef.bende ıkı yıl oldu cok ıstıyorum ancak olmuyor.hayırlısı olur ıns senın hakkında da hrpımız ıcın.ıns hepımız hamılr kalırız.

İnşallah vardir Rabbimin bildiği Rabbim hayirlisini versin hepimize..

İnşallah vardir Rabbimin bildiği Rabbim hayirlisini versin hepimize..
Ins canım ya bende artık bıtkısel kurlere bakayım dıyorum.nısan adetımden sonra ıncırhavuc kurunu yaptım bu ay on gun gecıktım umutlandım ama bugun oldum umudum gıderek azalıyır yaaa

Merhaba,

Amerikada yasiyorum ve Temmuzun 26'sinda Istanbul'a gelecegim. Isteyenlere clearblue dijital ovulasyon

testi, gebelik testi, preseed jel gibi urunler getirebilirim. Ilgilenenler bana ozelden mesaj atabilir. Hem daha

uygun fiyata hem de daha guvenilir urunler elde edebilirsiniz. Mesajlarinizi bekliyorum. En yakinda

zamanda bebeklerinize kavusmaniz dilegiyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…