kızlar merhaba 3 yaşını 2 ay geçmiş olan bir oğlum var eylülden beride kreşe gidiyor.çok güzel konuşuyor geyette akıllı bir çocuk ancak tuvaletini hala beze yapıyor bir kaç kere bezi bırakmayı denememize rağmen başarısız olduk çok şiddetli tepkiler verdi bize asabi oldu ateşlendi vs... şimdi bu aralar tuvaleti geldiğinde beni gizli bir yere saklayın çişimi yapıcam yada kakamı yapıcam diyor bile bile gözümüzün içine baka baka bezine yapıyor.tuvaletinin geldiğininde bittiğininde gayet iyi farkında.ne zaman tuvalate yapacaksın oğlum diye soruyoruz sonra diyor başka bişey demiyor.zorlamayıda istemiyorum ancak bu kadar bilincinde olupta neden hala tuvalete yapmadığınıda anlayamıyorum.bu konuda deneyimli anneler fikir verin bana her yolu denedim.çeşit çeşit lazımlıklar aldım tuvalette masallar okudum şarkılar söyledim alıştırmak için okulda öğretmeni çok destekledi oda çok uğraştı ama yok yok yok tuvalete oturuyor ama yapmadan kalkıyor eğer inat edip bez bağlamadıysam altına yapıyor sonrada bu durumdan utanıp asabileşiyor.yapmadığım yada denemediğim bişey varmı bilmiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.