- 17 Şubat 2020
- 244
- 289
- 33
- Konu Sahibi Atesvarates
-
Merhaba Hanımlar, benim adete yakın mide bulantısı ve özellikle nefes darlığı yaşıyorum çok fazla. Bunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Nefes darlığı son zamanlarda olmaya başladı. Gebe kaldigimda şiddetlenmişti, doktorum şaşırmıştı hatta daha başındasın diye.. nasip olmadı tabi.Merhaba, sebebini bilmiyorum ama mide bulantısı ben de yaşıyorum, öyle çok şiddetli değil. Nefes darlığı problemim yok. Hormonal olabilir diye düşündüm pekte önemsemedim açıkçası.
Nefes darlığı son zamanlarda olmaya başladı. Gebe kaldigimda şiddetlenmişti, doktorum şaşırmıştı hatta daha başındasın diye.. nasip olmadı tabi.
Amin canım, güzel dileklerin için Allah razı olsunAllah hayırlısı ile yeniden o güzel duyguyu tattırsın inşallah isteyen herkese. Başkaları vardır belki yaşayan.
Amin canım, güzel dileklerin için Allah razı olsun
adete yakın adet boyu ve bitimine kdar mide bulantısı yaşarım . ve onnu gibi bir sürü şey.. Normal üzerinde durmayın ..Merhaba Hanımlar, benim adete yakın mide bulantısı ve özellikle nefes darlığı yaşıyorum çok fazla. Bunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Gebelikte ortaya çıktı (en başında)ve çok sonra adetlere yakında nefes darlığı yaşıyorum. Çocuğum yok ve 2 yildir korunmadigimiz halde olmadı, bir ilgisi var mı diye dün gece aklıma geldi. Yoksa kafaya taktığım birşey değiladete yakın adet boyu ve bitimine kdar mide bulantısı yaşarım . ve onnu gibi bir sürü şey.. Normal üzerinde durmayın ..
Anladım . Bence de gitme şu durumda .Ama nefes darlıgı psıkolojık mide bulantısı da adetten olablr. Çünkü adetıle gebelık benzer belirti gösterirGebelikte ortaya çıktı (en başında)ve çok sonra adetlere yakında nefes darlığı yaşıyorum. Çocuğum yok ve 2 yildir korunmadigimiz halde olmadı, bir ilgisi var mı diye dün gece aklıma geldi. Yoksa kafaya taktığım birşey değilsalgından dolayı doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik, merak ettim belki yaşayan vardır diye.
Merhaba. Öncelikle ALLAH şifa versin. Bedeninizi yeşillendirsin. Eğer gebelikte olduysa test yapın negatif ise astım hastası olma ihtimaliniz olabilir. Ya da bronşit.Merhaba Hanımlar, benim adete yakın mide bulantısı ve özellikle nefes darlığı yaşıyorum çok fazla. Bunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan?
Olabilir tabi, ama özellikle çok sıcak ya da soğuk havalarda oluyor.Anladım . Bence de gitme şu durumda .Ama nefes darlıgı psıkolojık mide bulantısı da adetten olablr. Çünkü adetıle gebelık benzer belirti gösterir
Allah razı olsun, Rabbim seninde dünyalık sıkıntılarını gidersinMerhaba. Öncelikle ALLAH şifa versin. Bedeninizi yeşillendirsin. Eğer gebelikte olduysa test yapın negatif ise astım hastası olma ihtimaliniz olabilir. Ya da bronşit.
Nasip de varsa tek seferde tutar. Benim alt komşumun bir oğlu var çocuk istemiş önce adetten sonra sadece 1 defa korunmadan değerlendirmiş sonra vazgeçmiş oğlan büyüsün sonra diye ama tuttu işte. Nasibi olmasa o isteği RABBIM gönlüne vermezdi bence. O yüzden test yapın bence. RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere bize de.Allah razı olsun, Rabbim seninde dünyalık sıkıntılarını gidersinGebelik beklemiyorum açıkçası, Ramadan'dan ötürü neredeyse hiç degerlendirmedik
SubhanAllah, nasip kesinlikle... Bende gebelik belirtisi hiç yok ama. Ağrılarım var, bugün yarın adet olurumNasip de varsa tek seferde tutar. Benim alt komşumun bir oğlu var çocuk istemiş önce adetten sonra sadece 1 defa korunmadan değerlendirmiş sonra vazgeçmiş oğlan büyüsün sonra diye ama tuttu işte. Nasibi olmasa o isteği RABBIM gönlüne vermezdi bence. O yüzden test yapın bence. RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere bize de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?