Sebebi ne olabilir?

Atesvarates

Ne gelirse gelsin aklina Allah asla benzemez ona.
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
244
289
33
Merhaba Hanımlar, benim adete yakın mide bulantısı ve özellikle nefes darlığı yaşıyorum çok fazla. Bunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan?

Merhaba Hanımlar, benim adete yakın mide bulantısı ve özellikle nefes darlığı yaşıyorum çok fazla. Bunu yaşayan var mı ya da bilgisi olan?

Merhaba, sebebini bilmiyorum ama mide bulantısı ben de yaşıyorum, öyle çok şiddetli değil. Nefes darlığı problemim yok. Hormonal olabilir diye düşündüm pekte önemsemedim açıkçası.

Merhaba, sebebini bilmiyorum ama mide bulantısı ben de yaşıyorum, öyle çok şiddetli değil. Nefes darlığı problemim yok. Hormonal olabilir diye düşündüm pekte önemsemedim açıkçası.
Nefes darlığı son zamanlarda olmaya başladı. Gebe kaldigimda şiddetlenmişti, doktorum şaşırmıştı hatta daha başındasın diye.. nasip olmadı tabi.

Nefes darlığı son zamanlarda olmaya başladı. Gebe kaldigimda şiddetlenmişti, doktorum şaşırmıştı hatta daha başındasın diye.. nasip olmadı tabi.

Allah hayırlısı ile yeniden o güzel duyguyu tattırsın inşallah isteyen herkese . Başkaları vardır belki yaşayan.

adete yakın adet boyu ve bitimine kdar mide bulantısı yaşarım . ve onnu gibi bir sürü şey.. Normal üzerinde durmayın ..

adete yakın adet boyu ve bitimine kdar mide bulantısı yaşarım . ve onnu gibi bir sürü şey.. Normal üzerinde durmayın ..
Gebelikte ortaya çıktı (en başında)ve çok sonra adetlere yakında nefes darlığı yaşıyorum. Çocuğum yok ve 2 yildir korunmadigimiz halde olmadı, bir ilgisi var mı diye dün gece aklıma geldi. Yoksa kafaya taktığım birşey değil salgından dolayı doktora gitmeyi düşünmüyorum şimdilik, merak ettim belki yaşayan vardır diye.

Anladım . Bence de gitme şu durumda .Ama nefes darlıgı psıkolojık mide bulantısı da adetten olablr. Çünkü adetıle gebelık benzer belirti gösterir

Merhaba. Öncelikle ALLAH şifa versin. Bedeninizi yeşillendirsin. Eğer gebelikte olduysa test yapın negatif ise astım hastası olma ihtimaliniz olabilir. Ya da bronşit.

Merhaba. Öncelikle ALLAH şifa versin. Bedeninizi yeşillendirsin. Eğer gebelikte olduysa test yapın negatif ise astım hastası olma ihtimaliniz olabilir. Ya da bronşit.
Allah razı olsun, Rabbim seninde dünyalık sıkıntılarını gidersin Gebelik beklemiyorum açıkçası, Ramadan'dan ötürü neredeyse hiç degerlendirmedik

Allah razı olsun, Rabbim seninde dünyalık sıkıntılarını gidersin Gebelik beklemiyorum açıkçası, Ramadan'dan ötürü neredeyse hiç degerlendirmedik
Nasip de varsa tek seferde tutar. Benim alt komşumun bir oğlu var çocuk istemiş önce adetten sonra sadece 1 defa korunmadan değerlendirmiş sonra vazgeçmiş oğlan büyüsün sonra diye ama tuttu işte. Nasibi olmasa o isteği RABBIM gönlüne vermezdi bence. O yüzden test yapın bence. RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümle isteyenlere bize de.

SubhanAllah, nasip kesinlikle... Bende gebelik belirtisi hiç yok ama. Ağrılarım var, bugün yarın adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…