sebebi ne olabilir sizce?

rosa_lina

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2016
356
379
18
37
merhaba arkadaşlar pazartesi dr. a gidicem fakat önce size danısmak istedim. adetimin 14. günündeyim muhtemelen ovulasyon tarihim ama bir derdim var ki anlatamam çok aşırı kokulu bir akıntıyla başım dertte.hani regl dönemlerinde biz bayanlar 2 metre yakınımıza bile yaklaştırmayız ya bende oyleyim işte cok yogun bir koku oluştu sürekli çamasır degısımı duş vs yapmama ragmen geçmedi. eşim kokulara hassastır yanıma bile yaklaştırmıyorum. neden böyle oldu birde idararım çok asitli ve kokulu acaba gebelik belirtisi olabilirmi bunlar? bir fikriniz varmı bayanlar akıntı rengi şeffaf ovulasyon tarihindeki gibi aslında ama koku olayı beni benden soguttu benımle aynı durumu yaşayan varmı acaba?

mantar enfeksiyon... kokulu akıntı sebebi bunlardan biri sanırım

Mantar olabilir yada idrar yolu enfeksiyonu.
Gebelikte oluyor mu bilmiyorum bu belirtiler ama asitli yakan idrar ve kokulu akıntı enfeksiyonun belirtisi

Koku cok yogunsa iltihap olmustur ,ya donemi olur ,malesef bende gecirmistim ,gebelik ihtimalin varsa muhakkak soyke cok agir ilaclar veriyorlar

Aynısı başıma gelmişti seni anlıyorum bakteri oluşumundan dolayı kaynaklanan enfeksiyon ilişkiden yada girdiğiniz pis wcden olabilir restoran vs gibi yerden gelmiş olabilir doktora gidin mutlaka ve evdeki wc yı devamlı dezenfekte edin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…