1 aydır sebebi bulunamayan sağ kasık ağrım var zonklama şeklinde yayılıyor leğen kemiğime ve üst bacağıma kadın doğum üroloji fizik tedavi gidiyorum herşey temiz ama ağrı var kas gevşetici ağrı kesici bi yere kadar vücut alışınca onlara da tepki vermiyor bu tarz ağrısı olup tedavi olan varmı lütfen yardım edin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sebebi bulunamayan kasık ağrısı
- Konu Sahibi Hnf9697
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
benim birkaç yıldır ara ara sağ kasığım ağrıyor genelde aklıma geldikçe ağrıyor o yüzden psikolojik olarak ağırdığını düşünüyordum fakat son zamanlarda aklımdan çıkmadığı için sürekli ağrı hissediyorum ben de kadın doğuma gittim idrar kan ultrason temiz çıktı doktor bizlik bir şey yok dedi. bence oraya dikkatimizi vermememiz lazım kasık ağrı genelde psikolojik oluyor deniyor. bir de su içmeye dikkat edelim ben çok az su içen biriyim günde en az 2L içmeye çalışacağım. kendi psikolojimizle savaşmamız gerek
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Yıllar önce aynı şekilde sol kasıkta ağrım vardı kadın doğumdan sürekli myomdan diye gönderildim artık dayanamayacak hale gelince (ki ağrıdan hareket edemiyordum olduğum yerde kalıyordum ağrı geçene kadar) birinin önerisiyle genel cerrahiye gittim ve fıtık olduğunu öğrendim. Epey büyümüştü çok beklemeden kapalı ameliyatla alındı rahat ettim. Bence bir genel cerrahiye gidin ultrasonla baksınlar1 aydır sebebi bulunamayan sağ kasık ağrım var zonklama şeklinde yayılıyor leğen kemiğime ve üst bacağıma kadın doğum üroloji fizik tedavi gidiyorum herşey temiz ama ağrı var kas gevşetici ağrı kesici bi yere kadar vücut alışınca onlara da tepki vermiyor bu tarz ağrısı olup tedavi olan varmı lütfen yardım edin
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Ay cidden ne alaka psikolojiyle ya iyi hayatta kalıyosunuz bu kafayla valla. Sizinki psikolojik olabilir ama hanımefendininki belki başka bir sebepten. Nasıl bu kadar rahatça “takma ya psikolojiktir” falan diyebiliyosunuz? Bitmedi yaşam koçluğunuz.benim birkaç yıldır ara ara sağ kasığım ağrıyor genelde aklıma geldikçe ağrıyor o yüzden psikolojik olarak ağırdığını düşünüyordum fakat son zamanlarda aklımdan çıkmadığı için sürekli ağrı hissediyorum ben de kadın doğuma gittim idrar kan ultrason temiz çıktı doktor bizlik bir şey yok dedi. bence oraya dikkatimizi vermememiz lazım kasık ağrı genelde psikolojik oluyor deniyor. bir de su içmeye dikkat edelim ben çok az su içen biriyim günde en az 2L içmeye çalışacağım. kendi psikolojimizle savaşmamız gerek
- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
hanımefendi gerekli tetkikleri yaptırdığını söylemiş zaten. amacım yaşam koçluğu falan yapmak değilAy cidden ne alaka psikolojiyle ya iyi hayatta kalıyosunuz bu kafayla valla. Sizinki psikolojik olabilir ama hanımefendininki belki başka bir sebepten. Nasıl bu kadar rahatça “takma ya psikolojiktir” falan diyebiliyosunuz? Bitmedi yaşam koçluğunuz.
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Kasıkta olan her şey kadın hastalığı değildir, önce bu bilince bir ulaşalım :)))hanımefendi gerekli tetkikleri yaptırdığını söylemiş zaten. amacım yaşam koçluğu falan yapmak değil
- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
peki size bir sorum olacak; kasığınızda şişlik var mıydı ve dokundukça mı ağrıyordu yoksa kendiliğinden mi?Kasıkta olan her şey kadın hastalığı değildir, önce bu bilince bir ulaşalım :)))
Kurban oluyim nasıl yapmamam gerekiyor bilmiyorum ki eğer böyle bişeysebenim birkaç yıldır ara ara sağ kasığım ağrıyor genelde aklıma geldikçe ağrıyor o yüzden psikolojik olarak ağırdığını düşünüyordum fakat son zamanlarda aklımdan çıkmadığı için sürekli ağrı hissediyorum ben de kadın doğuma gittim idrar kan ultrason temiz çıktı doktor bizlik bir şey yok dedi. bence oraya dikkatimizi vermememiz lazım kasık ağrı genelde psikolojik oluyor deniyor. bir de su içmeye dikkat edelim ben çok az su içen biriyim günde en az 2L içmeye çalışacağım. kendi psikolojimizle savaşmamız gerek
Yok şişlik vs yok tam yumurtalıkların olduğu yerden leğen kemiğine kadar ağrı vardı genel cerrahiye gittim fıtık değil kesinliklepeki size bir sorum olacak; kasığınızda şişlik var mıydı ve dokundukça mı ağrıyordu yoksa kendiliğinden mi?
Maalesef değil gittim dün özele göbek yada kasık fıtığı değil kadın doğum bizimle de alakalı değil diyorYıllar önce aynı şekilde sol kasıkta ağrım vardı kadın doğumdan sürekli myomdan diye gönderildim artık dayanamayacak hale gelince (ki ağrıdan hareket edemiyordum olduğum yerde kalıyordum ağrı geçene kadar) birinin önerisiyle genel cerrahiye gittim ve fıtık olduğunu öğrendim. Epey büyümüştü çok beklemeden kapalı ameliyatla alındı rahat ettim. Bence bir genel cerrahiye gidin ultrasonla baksınlar
Kendiliğinden öyle hareketle vs artıp azalmıyordu en son gittiğm doktor kas zorlanması olabilir dedi uzun süre biliyor muş yani rahatsızlığın bulunamaması çok kötü bişeypeki size bir sorum olacak; kasığınızda şişlik var mıydı ve dokundukça mı ağrıyordu yoksa kendiliğinden mi?
- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
anladığım kadarıyla üroloji, kadın doğum, fizik tedavi ve genel cerrahiye gitmişsiniz ve hiçbiriyle alakalı çıkmamış. peki neyden kaynaklanabileceğini söylemiyorlar mı hiç? siz yine de o ağrıyı düşünmemeye çalışın kendinizi meşgul edin sağlıklı beslenin bol su için bir sonraki regl döneminize kadar geçer umarım. çok dayanılmayacak bir ağrınız olursa acile başvurmanızı öneririmMaalesef değil gittim dün özele göbek yada kasık fıtığı değil kadın doğum bizimle de alakalı değil diyor
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Kendiliğinden ağrıyodu, şişlik varsa da ben farketmedim. Ultrasonda bakılırken kendini sık bırak sık bırak denildi, ekranda bişey açılıp kapanıyo gibi bi hareket oluyomuş o şekilde fıtık olduğu anlaşıldıpeki size bir sorum olacak; kasığınızda şişlik var mıydı ve dokundukça mı ağrıyordu yoksa kendiliğinden mi?
- 4 Ocak 2024
- 518
- 128
- 18
anladım ben de baktırmak istiyorum bikini bölgesinden m çekiyorlar acaba ultrasonu yoksa karından mı? bir de sanırım uzun sürüyormuş dogru mudurKendiliğinden ağrıyodu, şişlik varsa da ben farketmedim. Ultrasonda bakılırken kendini sık bırak sık bırak denildi, ekranda bişey açılıp kapanıyo gibi bi hareket oluyomuş o şekilde fıtık olduğu anlaşıldı
- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.953
- 133
- 32
Yoo benimki çok kısa sürmüştü, direkt ağrının olduğu yerde gezdirmişti ultrason başlığınıanladım ben de baktırmak istiyorum bikini bölgesinden m çekiyorlar acaba ultrasonu yoksa karından mı? bir de sanırım uzun sürüyormuş dogru mudur
- 15 Ocak 2023
- 67
- 1
- 46
- 8
- 28
Canım benimde vardı hatta herkes psikolojik diyordu. Ama kadın doğum ilaçlı pelvik emar çektirince endometriozis ve yapışıklık çok vardı. Hemen ameliyat oldum. Bunu çoğu doktor tahmin etmez. Sen iyi bir kadın doğumcu bul.1 aydır sebebi bulunamayan sağ kasık ağrım var zonklama şeklinde yayılıyor leğen kemiğime ve üst bacağıma kadın doğum üroloji fizik tedavi gidiyorum herşey temiz ama ağrı var kas gevşetici ağrı kesici bi yere kadar vücut alışınca onlara da tepki vermiyor bu tarz ağrısı olup tedavi olan varmı lütfen yardım edin
Canım benimde vardı hatta herkes psikolojik diyordu. Ama kadın doğum ilaçlı pelvik emar çektirince endometriozis ve yapışıklık çok vardı. Hemen ameliyat oldum. Bunu çoğu doktor tahmin etmez. Sen iyi bir kadın doğumcu
- 15 Ocak 2023
- 67
- 1
- 46
- 8
- 28
Evet sağ tarafımdaydı bacağıma kalçama atıyordu ağrısı yürüdüğüm zaman ilişki olduğu zaman bide adet döneminde büyük abdestimi yaptığımda çok ağrırdı.Tek taraflı mıydı ağrınız biraz tarif eder misiniz