Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı doktorlar sırf ameliyat daha uygun fiyata gelsin. Hastalarıda uygun fıyatı duyunca koşarak gelsin diye protez kalitesini düşürüyorlar. Aşagıda biri güzel bir arastırma yapmış. Okuyunca şaşırdım. Doktorlar nasıl bu markalarla çalısr. İsmini bile yeni duydum.Sebbin marka meme protezi taktıranlar?
Doktorum ilk başta nagor takacağını söyleyip sonra bir sorun olduğunu ve sebbin markasının nagora eş değer olduğunu söyledi bu markayı daha önce duymadım taktıran varsa bilgi verebilir mi bana ?
Doktorum ilk başta nagor takacağını söyleyip sonra bir sorun olduğunu ve sebbin markasının nagora eş değer olduğunu söyledi bu markayı daha önce duymadım taktıran varsa
Sebbin markası çok eski bir fransız markası ve oldukça güzel implantları var bu sektörün içinde sayılırım plastik cerrahi asistanıyım. Mentor ve bildiğiniz aşına olduğunuz bir çok implant markası Türkiye'de eskiler adı biliyor fakat Sebbin ve Euromi Cereform gibi markalar avrupada amerikada çok uzun yıllardır var olup Türkiye pazarına yeni giren markalar. Türkiye'de şu an satılan zaten toplam 5-6 meme implant markası mevcut ve bunların hepsi CE ya da FDA onaylı ve Sağlık bakanlığına kayıtlı ürünler. Aksi takdirde ürünlerin satılması Türkiye'ye gümrükten sokulması mümkün dahi değildir. Doktorların bu tarz markaları tercih etmesi de kesinlikle aynı kaliteyi daha uyguna alabilmeleri. Hem güzel ürünler hem de uygun doktor daha ne isteyebilir ki?Bazı doktorlar sırf ameliyat daha uygun fiyata gelsin. Hastalarıda uygun fıyatı duyunca koşarak gelsin diye protez kalitesini düşürüyorlar. Aşagıda biri güzel bir arastırma yapmış. Okuyunca şaşırdım. Doktorlar nasıl bu markalarla çalısr. İsmini bile yeni duydum.
merhaba ş. tıp merkezi mi ? birde taktırdınız mı ? aynı durumu bende yaşadımSebbin marka meme protezi taktıranlar?
Doktorum ilk başta nagor takacağını söyleyip sonra bir sorun olduğunu ve sebbin markasının nagora eş değer olduğunu söyledi bu markayı daha önce duymadım taktıran varsa bilgi verebilir mi bana ?
hangi hastanede oldunuz acaba ?Ameliyatımı oldum şuan mesajlarınızı yeni okuyorum inşallah ilerde bir sorunla karşılaşmam