Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

paytak_paytak_kosan_koala

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
4.335
1.274
MErhabalar kızlar!
Benim cildim cok kuru ve sürekli pullanmalar oluyor. Ergenlik çağında roaccutane kullanmıstım, o zamana kadar cildim cok yağlıydı, bu ilaçtan sonra kuruluk çekmeye başladım... sürekli pullanıyor. resmen krem banyosu yapıyorum yüzüme ama 1 saati bulmadan yine kuruyor....
sebamed nemlendiricilerini kullanmayı düşünüyorum,foruma bi göz attım ama pek bişey yazılmamış maalesef
ayrıca da bu sorunum için tavsiyeleriniz olursa onları da bekliyorum...

ünt ürünlerini incele netten... hem bu konuda sitedeki doktorlara soru gönder 2gün içinde cevap yazıyorlar ...içerikleri güzele benziyoo... aqua fortis özellikle çook övülüyoo ..araştırmanı tavsiye ederimm.....

benim cildimde çok kuru nemsiz,çoook krem sürüncede minik kırmızı svilcemsi şeyler oluyor
cilt doktoru bana 'excipial hydro' verdi. bu losyon tarzı bi krem çok güzel vücudun herr yerine sürülüyo,hatta bebeklerde bile kullanılıyor
benim cildim nemsiz olduğu için EXCİPİAL HYDRO aldım (bu su bazlı)
cildim hem nemsiz hem yağsız desen EXCİPİAL LİPO alabilirsin ( bu yağ bazlı yani daha yağlı)

excipial hyydro,yu bende kullanıyorum ve çok memnunum,bende tavsiye edebilirim.
ciltte kuruluktan dolayı oluşan yanmayıda önlüyor.

siz simdi yüzünüz icinmi sebamedi kullanicaksiniz yoksa vucut losyonu olarakmi?
eger vucut losyonu olarak bir öneri isterseniz dove asiri kuru ciltler icin losyon var benim pullanan cildimi bile kaymak gibi yapti 3 aydir kullaniyorum 3 aydir hic olmadigi kadar kaymak gibi bir cildim var cok memnunum tavsiye ederim yüzüm icinse sebamed kullaniyorum ondanda memnunum...

benimde cildim çok kuru, Sebamed'in shower oil diye bir ürünü var artık onu kullanıyorum. banyoda yıkanırken kullanıyorsun hem temizliyor hemde nemlendirip besliyor.
benim 3-4 yıl önce ellerim aşırı tahriş olmuştu cilt doktoru bana sebamed kullan dedi, o zamandan beri birçok ürününü kullanırım, cilt sağlığına değer veren bi marka.
tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…