Sivilceli Ciltler sebamed yeşil sabun + gül suyu + bepanthol merhem(eski adıyla bepanthne)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Tufi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
121
25
98
İzmir
Arkadaşlar bunlar ayrı ayrı kullandığım zamanlarda yüzüme iyi gelen ürünlerdi. Üniversite için izmirden ayrıldığım zamanlarda, yani geçen seneden beri yüzümde sivilceler çıkmaya başladı. geçtiklerindeyse izi kalıyor. bugünden itibaren bu üçlüyü bir arada kullanıcam. dediğim gibi ayrı kullandığımda;
sebamed cildimi pürüzsüzleştirip, güzelleştirmişti.
gül suyu da nemlendirici sürmemek için(nemlendirici cildimdeyağlı görüntü bırakıyordu) kullandığım ve düzenli kullanımda lekeleri geçirdiğini duyduğum bir ürün. rosense markasını tavsiye ederim saf gül suyu.
bepanthol ise; yüzümde oluşan çoğu sivilce izlerini geçirdi diyebilirim. ben geceleri yatmadan 5 saat önce yüzüme sürüyordum. yağlı bir yapısı olduğu için erkenden sürüyordum. eğer yatacağınız zaman hala yağlıysa bir peçete ile silip öyle yatın. (ismi değiştiğinden beri eskisi gibi etki etmedi gibi geldi bana ama tekrar denemekten zarar gelmez.)

her gün düzeli olarak kullanıcam sonuçları sizinle paylaşırım. sabahları sebamed ile yüzümü yıkayıp arkasından gül suyu sıkmak.(sabah akşam 2kere) yatmadan önce de anlattığım şekilde bepantholü uygulamak.

bugün 2. gün olmasına rağmen sivilceler söndü. Lekelerde henüz tam bir azalma yok fakat kenarlarından yavaş yavaş küçüldü sanki gidecekler inşallah :)

bu ürünleri kullanıp memnun kalan var mı fikirlerinizi alalım. veya üçünü aynı anda kullanan :)

geçen gün bir arkadaşımla görüştüm, onda bepanthol vardı, kullandım, 2 günde sivilcelerim söndü. sadece sivilcelerimin üzerine kullandım. 5 sene önce gül suyu toniği kullanmaya başladım, sivilce problemi hiç yaşamamış, hatta ergenlikte bile pek sivilcesi çıkmamış bir insanken gül suyuna devam etmemin ikinci yılında yüzümde tek tuk sivilceler belirmeye başladı, gül suyunu bıraktım. 2 senedir de arada kızarıp arada sönüyor. doktorlar alerjim olduğunu söylediler ama ne olduğunu bulamadılar. yani kısacası bir ürünü uzun süre düzenli olarak kullanmak bana pek iyi gelmiyor. belki bunu da göz önünde bulundurabilirsin.

Ahh bende çok muzdaribim sivilce lekelerinden ama o bepanteni ablam yiğenimin altını değiştirirken sürüyodu kafam karıştı şimdi bunu gidip bepanten krem deyip mi alıcaaz ?

Ahh bende çok muzdaribim sivilce lekelerinden ama o bepanteni ablam yiğenimin altını değiştirirken sürüyodu kafam karıştı şimdi bunu gidip bepanten krem deyip mi alıcaaz ?

evet pişik merhemi ama yüzüne sürebilirsin bir zararı yok. sivilceler tamamen söndüğünde lekelerini geçiriyor :)

evet pişik merhemi ama yüzüne sürebilirsin bir zararı yok. sivilceler tamamen söndüğünde lekelerini geçiriyor :)
yarın gidip alıyorum çook teşekkür ederim inş işe yarar kullanıp sonuçlarını burda paylaşiciim işe yararsa çok hayır duası alcaksın

yarın gidip alıyorum çook teşekkür ederim inş işe yarar kullanıp sonuçlarını burda paylaşiciim işe yararsa çok hayır duası alcaksın

inşallah geçer canım :) benim sivilcelerim sebamed sayesinde tamamen söndü lekeleri kaldı. Bir yandan garnierin bb kremini aldım dışarı çıkarken onu sürüyorum sadece. Bir de bepantholu evdeyken sürüyorum azcık biraz geçti gibi sanki :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…