- 27 Ekim 2008
- 199
- 1
- 35
arkadaşlar benim yaşım 20 cildim yağlı ve sivilce problemi yaşıyordum kullanmadığım denemediğim yöntem kalmadı çok farklı temizleme jelleri tonikler nemlendiriciler ilaçlar bitkiler sabunlar vs vs.. artık herşeyden umut bekler olmuştum geçse bile tekrar çıkardı ama en sonunda kendime uygun temizleme jelini buldum sebamed likit yüz temizleme jeli içinde doğal nemlendiriciler olduğu için cildimi hiç kurutmuyo sabun ve alkali içermediği için cildimin dengesi de bozulmuyo sadece sabah akşam onunla temizliyorum hiç tonik ve nemlendirici kullanmıyorum ve yediklerime de dikkat ediyorum yağlı kızartma tarzı ve asitli içeceklerden uzak duruyorum ve bol su içiyorum çünkü herşey içten gelir unutmayın şimdi çook şükür artık hiç mi hiç sivilce çıkmıyo daha önceleri cildimi çok yorduğum için dengesi bozulmuştu şimdi rahat bıraktım ve çok şükür kurtuldum tavsiyem sadece sabah akşam cildi temizleyin ve cildinize gece yatarken birşey sürmeyin gece cildin kendini yenilediği zamandır ve en çok sabah uyandığımızda cildimiz güzel olur gündüzleri de cildiniz gerilip pul pul olmadığı sürece gereksiz yere nemlendirici sürmeyin sağlıklı beslenip bol bol su için bırakın cildiniz nefes alsın benim inanın çok kötüydü böyle yaparak kurtuldum inşallah size yardımım dokunur çook uzatmışım lafı kusura bakmayın arkadaşlar