• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Sebamed şampuanı kullananlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi sier
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sier

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
2.733
10
116
Ankara
Merhaba arkadaşlar..sebamedin şampuanlarından kullananlar varmı aranızda? varsa memnun kalıp kalmayanlar fikirlerini yazabilirlermi acaba? :kahve:

Merhaba arkadaşlar..sebamedin şampuanlarından kullananlar varmı aranızda? varsa memnun kalıp kalmayanlar fikirlerini yazabilirlermi acaba? :kahve:

arkadaşım ,ben kullanıyorum 2 haftadır.saç dökülmem durdu,yumuşacık,kırılmayan,dökülmeyen saçlar...memnunum yani.4 çeşidi var sebamed in.size uygun olanını seçmelisiniz,yani inceleyin de öyle alın derim ben ...

Bende kullanırım zaman zaman saç dökülmem olduğunda ii gelmiştir hep bana da

bende kulanıyorum sebamedi.kepeklenmeye karşı olanını ve ben çok memnunum sanada tavsiye ederim.kızlar bu arada benim şampuan bitmek üzere.bitince sebamed saç dökülmesine karşı olanından almak istiyorum ama kullanan varmı acaba aranızda onu?

Sebamed kullanıyorum,içinde dimethicone (silikon) bulunmadığı için tercih ettim fakat içindeki sodium lauryl sulfoacetate denilen maddeninde saç için iyi olmadığını okudum bugün:/

Back